Ολυμπιακός: Οι Ροντινέι και Ραμόν είχαν συμμετοχή σε δύο από τα έξι γκολ της ομάδας με τον Παναιτωλικό (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Ροντινέι και Ραμόν είχαν συμμετοχή σε δύο από τα έξι γκολ της ομάδας με τον Παναιτωλικό (vid)

bet365

Οι δύο ακραίοι μπακ του Ολυμπιακού βοήθησαν στο δημιουργικό και επιθετικό σκέλος την ομάδα τους στο ευρύ 6-1 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό ήταν πολύ απλά φοβερός επιθετικά με το τελικό 6-1 στο Καραϊσκάκη. Τόσο ο Ροντινέι (σε πιο μεγάλο βαθμό) όσο και ο Ραμόν βοήθησαν από τα άκρα σε 2 από τις 6 φάσεις που έβγαλαν γκολ για την ομάδα του Μίτσελ.

Ο Ροντινέι - των 10 αγώνων με 1 ασίστ στον Ολυμπιακό ενώ ο Ραμόν έχει 4 παρουσίες στην ομάδα - ήταν εκείνος που πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 9ο λεπτό έκανε ωραία κίνηση και ντρίμπλα για να βγάλει ασίστ στον Μπακαμπού για το 1-0. Στο 67' ο Ραμόν ήταν εκείνος που από πλάγια θέση έψαξε και βρήκε με μία μεγάλη μπαλιά τον Χάμες για να βγει από εκεί το 3-1 του Κανός που του έσπασε τη μπάλα ο Κολομβιανός.

ΡΑΜΟΝ ΧΑΜΕΣ1

Σύμφωνα δε με τα επίσημα stats της Λίγκας ο Ροντινέι είχε 93 λεπτά στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο φαληρικό γήπεδο και ο Ραμόν άλλα τόσα. Σε αυτό το διάστημα ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είχε 5 κλεψίματα και ο Ραμόν 2. Μόνο ο Εμβιλά έκανε περισσότερα κλεψίματα από τον Ροντινέι (7). Ο Ραμόν είχε και 3 κερδισμένα φάουλ και ο Ροντινέι 2. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είχε 2/5 γεμίσματα της μπάλας με τον συμπατριώτη του να έχει 1/3.

Γενικά ο Ροντινέι έκανε πιο καλό ματς από τον Ραμόν, που όμως είναι στα 21 του χρόνια και σίγουρα είναι πιο... άγουρος και άπειρος σε σχέση με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό. Το δεδομένο αλλά και το θετικό είναι πως οι Πειραιώτες πήραν πράγματα από τους 2 ακραίους τους στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι και είναι κάτι που γενικά το θέλουν. Να παίρνουν βοήθειες από τα άκρα τους και από την άμυνα και από την επίθεση.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα