Άρης: Μπήκε ο Μπράμπετς κι «έφυγε» το άγχος για το κέντρο της άμυνας

Άρης: Μπήκε ο Μπράμπετς κι «έφυγε» το άγχος για το κέντρο της άμυνας

Newsroom
Άρης: Μπήκε ο Μπράμπετς κι «έφυγε» το άγχος για το κέντρο της άμυνας

bet365

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη κι έτσι ξεπεράστηκε ο βασικός προβληματισμός για την αμυντική γραμμή της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι (20/2, 19:30) με τον ΟΦΗ.

Η αλήθεια είναι ότι η σταδιακή ένταξη του Γιάκουμπ Μπράμπετς στις προπονήσεις του συνόλου αποφασίστηκε στο πλαίσιο αποφυγής κάθε ενδεχομένου υποτροπής του τραυματισμού που υπέστη τις παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός είχε τράβηγμα στον προσαγωγό, εκτιμήθηκε ότι εμπεριείχε έντονο ρίσκο πιθανή συμμετοχή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι και με το δεδομένο της απουσίας του Φαμπιάνο στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο, αποφασίστηκε να προστατευτεί.

Παρότι επιλέχθηκε η σταδιακή συμμετοχή του στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, στη διάρκεια της εβδομάδας δεν υπήρξε αμφιβολία για την παρουσία του στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Απλά ο Τόλης Τερζής θα προτιμούσε να είχαν μετρήσει περισσότερες προπονήσεις μαζί οι Μπράμπετς-Ενκουλού οι οποίοι θα συνυπάρξουν στο κέντρο της άμυνας στα δύο επόμενα παιχνίδια και μάλιστα αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα