Συγχαρητήρια από τον Μαρτίνεθ στους παίκτες: «Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα τα καταφέραμε, μπράβο σε όλους»

Συγχαρητήρια από τον Μαρτίνεθ στους παίκτες: «Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα τα καταφέραμε, μπράβο σε όλους»

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συνεχάρη θερμά τους παίκτες του μετά το 2-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη ενώ έδωσε πολλά ξεχωριστά μπράβο στον Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός μπόρεσε - έστω και με έναν βαθμό δυσκολίας - να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα στην Τρίπολης με 2-0 χάρις σε 2 τέρματα του Φορτούνη. Όπως ήταν λογικό και επόμενο ο Μαρτίνεθ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τον αγώνα με τους Αρκάδες.

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα τα καταφέραμε παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη και μπράβο σας. Μπράβο σε όλους. Να συνεχίσουμε έτσι. Το ίδιο δυνατά και όλοι μαζί και να αφήσουμε πίσω μας την κακή αγωνιστική παρένθεση με τον ΠΑΟΚ», σημείωσε ανάμεσα στα άλλα ο Μαρτίνεθ που συνεχάρη ξεχωριστά τον Φορτούνη και ενώ και στις δηλώσεις του έδειξε το πόσο πολύ εκτιμά τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει τώρα να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής λόγω των Εθνικών ομάδων. Επόμενο παιχνίδι είναι στις 25 Νοεμβρίου στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό.

Λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων θα υπάρχουν απόντες. Εκτός λόγω των Εθνικών θα είναι οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας, Ορτέγα, Σολμπάκεν, Ελ Καμπί και Γιόβετιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα