Ολυμπιακός: Επισημοποιείται η πρόσληψη του Πέδρο Άλβες και ακολουθεί η τελική επιλογή προπονητή

Ολυμπιακός: Επισημοποιείται η πρόσληψη του Πέδρο Άλβες και ακολουθεί η τελική επιλογή προπονητή

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι προ των επόμενων εξελίξεών του για τον προπονητή και ενώ αναμένεται να προσλάβει τον Πέδρο Άλβες για τεχνικό ή αθλητικό διευθυντή στην ΠΑΕ. Σε πρώτο πλάνο για επόμενος τεχνικός ο Καρβαλιάλ.

Έχουμε μπει σε μία νέα διαδικασία αναμονής επί των τελικών αποφάσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον επόμενο προπονητή της,

Φυσικά αναφερόμαστε σε μία επικείμενη διάδοχη κατάσταση μετά τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ (που θα πρέπει βέβαια να επισημοποιηθεί πώς αποχωρεί). Κατά πρώτον υπάρχει η πρόσληψη του Πέδρο Άλβες που είναι να ανακοινωθεί. Και μετά έπεται η αλλαγή προπονητή (που φαίνεται πώς θα αποφασιστεί και μαζί με τον Άλβες που θα έχει ρόλο τεχνικού ή αθλητικού διευθυντή) με την αποχώρηση του Ισπανού κόουτς που είχε προσληφθεί με απόφαση Κορδόν το περασμένο καλοκαίρι. Σε πρώτο πλάνο παραμένουν ονόματα όπως αυτό του Κάρλος Καρβαλιάλ (κυρίως του Καρβαλιάλ είναι σε πρώτο πλάνο) ή ανάλογες περιπτώσεις και γενικά επιλογές με Ίβηρες τεχνικούς.

Ο Καρβαλιάλ πχ είναι μία περίπτωση έμπειρου τεχνικού και σαφώς πιο βατή από άλλες. Έχει δουλέψει σε και ανταγωνιστικές λίγκες και έχει θητεία και στην Αγγλία. Πρόκειται για εξελίξεις που δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί εδώ και μέρες. Ο Ολυμπιακός γενικά θα έχει και άλλες αλλαγές στο εσωτερικό του και σε σχέση με το Οργανόγραμμά του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα