Ολυμπιακός: Οι wingers που «φλερτάρουν» με την αποχώρηση τον Γενάρη (vids)

Ολυμπιακός: Οι wingers που «φλερτάρουν» με την αποχώρηση τον Γενάρη (vids)

Ο Σολμπάκεν

bet365

Στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Ολυμπιακού υπάρχουν δύο ακραίοι επιθετικοί που είναι ιδιαίτερα πιθανό να μην συνεχίσουν μετά τον Γενάρη.

Ο Ολυμπιακός μέσα στις θέσεις που είναι να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο που μας έρχεται είναι και αυτή του winger. Θα αποκτηθεί ένας ακραίος επιθετικός ικανός και να κάνει τη διαφορά και να αγωνίζεται (και να προσφέρει) ως βασικός.

Υπό αυτό το πρίσμα μαζί με τις νέες προσθήκες θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Σε περίοπτη θέση σε αυτήν την κατηγορία είναι δύο παίκτες. Ή εάν θέλετε κυρίως δύο wingers.

Ο ένας είχε αποκτηθεί στη λογική του να παίζει βασικός και να προσφέρει αισθητά αλλά δεν το έκανε (ο Όλα Σολμπάκεν). Ο άλλος αποτέλεσε μία συμπληρωματική λύση / επιλογή, που όμως δεν πήρε παρά λίγο γενικά χρόνο και δεν μπορεί να κριθεί το ίδιο αυστηρά (ο Ιβάν Μπρνιτς).

Το αποτέλεσμα είναι πώς και οι δύο δεν έδωσαν τα προσδοκώμενα και είναι αρκετά πιθανό να μην συνεχίσουν στον πειραϊκό σύλλογο. Ο 25χρονος διεθνής Νορβηγός Όλα Σολμπάκεν έχει 8 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στην Ευρώπη σταμάτησε να παίζει μετά το 2-1 με τη Γουέστ Χαμ.

Εντός των συνόρων και σχετικά με τη Stoiximan Super League 1 τελευταίο του χρονικά παιχνίδι ήταν στη νίκη του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-0. Ήταν στις 12 Νοεμβρίου και τότε είχε επιλεγεί ως βασικός.

Ο δε Μπρνιτς χρίστηκε βασικός στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δεν ικανοποίησε και έγινε αλλαγή στο 46ο λεπτό με τον Γιόβετιτς να μπαίνει στον αγώνα. Έχει μόνο 4 ματς με τον Ολυμπιακό. Κανένας εκ των δύο δεν έχει είτε γκολ είτε ασίστ.

Αναφορικά με τον αριθμό των αποχωρήσεων φυσικά δεν θα προκύψει πρόβλημα εάν τελικώς είναι δύο και αποκτηθεί ένας εξτρέμ. Και αυτό διότι ο Μπρνιτς έτσι και αλλιώς για μεγάλο διάστημα δεν είχε καν ρόλο στην ομάδα επί του αγωνιστικού σκέλους.

Υπάρχει βέβαια και διαφορά στις περιπτώσεις των 2 παικτών. Ο Σολμπάκεν είναι δανεικός από τη Ρόμα ενώ ο Κροάτης είναι παίκτης που έχει αγοραστεί από τον Ολυμπιακό και του ανήκει.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα