Ολυμπιακός: Ψηφίστε τη χειρότερη φετινή μεταγραφή του

Ολυμπιακός: Ψηφίστε τη χειρότερη φετινή μεταγραφή του

Ο Σκάρπα

bet365

Στον φετινό Ολυμπιακό υπήρξαν και ορισμένες προσθήκες που δεν πήγαν καθόλου καλά και το Gazzetta σας βάζει σε διαδικασία ανάδειξης της χειρότερης φετινής μεταγραφικής κίνησης.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε φέτος σε επιλογές παικτών από τους οποίους περίμενε πολλά περισσότερα είτε λόγω της εμπειρίας τους είτε λόγω της ποιότητάς τους είτε και από τον συνδυασμό των δύο στοιχείων. Το Gazzetta έφτιαξε τη σχετική λίστα και εσείς μπορείτε να διαλέξετε ποιά ήταν η χειρότερη προσθήκη. Να τις δούμε...

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΡΕΙΡΕ: Πρακτικά έπρεπε να δώσει πολλά στο γήπεδο αλλά κατέληξε στο να μην αποδίδει ανάλογα και ενώ μετά είχε και την ατυχία με τραυματισμό και υποτροπές, έχοντας να παίξει από την 1η Οκτωβρίου. Αποκτήθηκε - θυμίζουμε - για βασικός στόπερ. Ο Νικολάς Φρέιρε στα 29 του είχε 9 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΚΙΝΙ: Στα 34 του χρόνια ήρθε από την Ισπανία ως ένας παίκτης που θα έδινε λύσεις ως δεξιός ή και ως αριστερός ακραίος μπακ. Προσπάθησε και προσπάθησε πολύ όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν έδειξε να είναι παίκτης επιπέδου Ολυμπιακού. Στο Λιμάνι ο Κίνι είχε 16 συμμετοχές με 1 γκολ και μετά την έλευση Καρβαλιάλ δεν ξαναέπαιξε.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Η πολύ κακή επιλογή του προηγούμενου τεχνικού team να τον τεστάρει και ως στόπερ τον... αποτελείωσε αγωνιστικά. Ο Ιμπόρα ήρθε ως μία έξτρα λύση για εμπειρία στον χώρο του κέντρου. Σε αγώνες με μεγάλη ένταση και ανεβασμένες ταχύτητες δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Έχει 11 ματς με 1 γκολ, είχε και αυτός ένα διάστημα ως τραυματίας και με Καρβαλιάλ δεν έχει παίξει καθόλου.

ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΣΚΑΡΠΑ: Ενδεχομένως η πιο ηχηρή αγωνιστική απογοήτευση υπό το πρίσμα του πολύ καλού του ονόματος από τη Βραζιλία, το πόσο διάστημα πριν τον ήθελε ο Ολυμπιακός αλλά και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Ο Σκάρπα που από τα τέλη Νοεμβρίου ήταν τραυματίας, με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε 11 συμμετοχές χωρίς γκολ ή ασίστ ή γενικά ένα καλό ή έστω κάπως πειστικό αγωνιστικό πρόσημο.

ΟΛΑ ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ: Κοντράρει με μεγάλες και σοβαρές αξιώσεις τον Σκάρπα. Ο Νορβηγός αποκτήθκε ως δανεικός από τη Ρόμα με πολύ καλή καριέρα πίσω του αλλά... Ο 25χρονος έπαιξε 8 ματς με τον Ολυμπιακό και κάθε φορά ήταν όλο και χειρότερος. Με τον ΠΑΟΚ έπαιξε αριστερός μπακ και εκτέθηκε αγωνιστικά σε μία βέβαια τελείως λανθασμένη απόφαση του τότε τεχνικού team. Επίσης μία μεταγραφή που επί χάρτου φαινόταν σούπερ (ως Όλα Σολμπάκεν και για βασικός εξτρέμ) αλλά επί χόρτου βγήκε κάκιστη.

Loading...

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα