Επίσημο: Ο Σκάρπα εντάχθηκε στην Ατλέτικο Μινέιρο που τον... παρουσίασε με skateboard

Ο Σκάρπα

bet365

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφή του Γκουστάβο Σκάρπα στην Ατλέτικο Μινέιρο και έγινε πρακτικά ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που αποχωρεί πριν καλά καλά κλείσει ο Δεκέμβρης.

Οριστικό και επίσημο είναι πια το deal Σκάρπα - Ατλέτικο Μινέιρο με τις βραζιλ ιάνικες πηγές να αναφέρουν νωρίτερα πώς είχε απορρίψει τη Φλαμένγκο παρό τι του έδινε πιο καλό συμβόλαιο. Το τιτίβισμα της Ατλέτικο - που τον έχει σε φωτό με skateboard (καθώς είναι κάτι που αρέσει πολύ στον Σκάρπα) - σημειώνει:

Το δώρο από τον Άγιο Βασίλη απαντήθηκε. Ο 29χρονος μέσος, κορυφαίος παίκτης του βραζιλιάνικου Πρωταθλήματος του 2 022, υπέγραψε με την ομάδα έως τον Δεκέμβριο του 2027. Στα προηγούμενα χρόνια έ παιξε σε Παλμέιρας, Νότιγχαμ Φόρεστ και Ολυμπιακό. Πάμε μαζί Σκαρπίνια!

Τη μετακίνηση του παίκτη που πηγαίνει ως γνωστόν με μεταγραφή στην Ατλέτικο Μινέιρο επικοινώνησε επίσημα και η Φόρεστ ως εξής:

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Twitter της Ατλέτικο Μινέιρο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα