Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Η διοίκηση της Φλαμένγκο έχει πάρει απόφαση να μην ανοίξει κύκλο διαπραγματεύσεων για τον Περέιρα»

Ο Λέο Περέιρα

bet365

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αποτελούσε έναν πολύ δυνατό στόχο του Ολυμπιακού όμως σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους το Δ.Σ. της Φλαμένγκο δεν θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Βραζιλία που επικαλούνται και πληροφορίες του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, Βενέ Καζαγκράντε, το Δ.Σ. της Φλαμένγκο έχει αποφασίσει να μην προβεί σε έναρξη διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό για τον Λέο Περέιρα. Και αυτό διότι το τεχνικό επιτελείο δεν έχει δώσει το ΟΚ και υπολογίζει κανονικότατα τον έμπειρο αμυντικό που ήταν ένας εκ των βασικών στόχων των Πειραιωτών για την άμυνά τους.

Μάλιστα το επιτελείο του συλλόγου θεωρεί πώς ενδεχόμενη αποχώρηση του Λέο Περέιρα θα ήταν μία ηχηρή και μεγάλη απώλεια για το ρόστερ. Μάλιστα ο παίκτης αναμενόταν κανονικά πίσω τη Δευτέρα μετά τις διακοπές του (όπως διακοπές έκαναν όλοι οι παίκτες στη Βραζιλία αυτό το διάστημα).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα