Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ κάνει σκέψεις και για αλλαγή σέντερ φορ για το ματς με την Κηφισιά

Ο Γιόβετιτς

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν εκ των τριών φορ του σε εξαιρετική κατάσταση, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνεται για να ανακατέψει ξανά την τράπουλα.

Γιόβετιτς, Ναβάρο και Ελ Αραμπί. Τρεις σέντερ φορ και οι τρεις διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό ως προς το ματς με την Κηφισιά εκτός έδρας το απόγευμα της Κυριακής. Μία αναμέτρηση όπου οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να επανέλθουν στις νίκες στο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τον Πανσερραϊκό και ενώ ακολούθησε η ισοπαλία με τον Ατρόμητο και οι ήττες με Λαμία και ΑΕΚ.

Για τους τρεις αυτούς στράικερ υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα. Ο Ναβάρο έχει δείξει ξεκάθαρα ορισμένα πολύ καλά στοιχεία αλλά δεν έχει σκοράρει ακόμα. Ο Γιόβετιτς έχει επανέλθει αγωνιστικά μετά τον τραυματισμό του αλλά έχει να βρει δίχτυα από τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο Ελ Αραμπί ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα.

Θεωρητικά η θέση του βασικού στράικερ στο Κηφισιά - Ολυμπιακός... παίζεται μεταξύ Γιόβετιτς - Ναβάρο, παρότι ο Μαυροβούνιος δεν πήγε τόσο καλά με τον Παναθηναϊκό. Ο Καρβαλιάλ από τη μεριά του σκέφτεται ορισμένες αλλαγές καθώς θα έχει και απουσίες (όπως πχ του τιμωρημένου Εσε) και ενώ υπάρχει και η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Μία διαφοροποίηση που μπορεί να γίνει μπορεί να αφορά κάλλιστα στη θέση του σέντερ φορ.

Ο Καρβαλιάλ πάντως μιλώντας στη COSMOTE TV για τα της 11άδας είπε: «Θα σας πω ότι είπα και πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα συνυπολογίσουμε όλα τα δεδομένα μαζί με το ιατρικό τιμ γιατί θέλουμε να παίξουν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Αυτό κάνουμε μέχρι τώρα και αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια γιατί αυτό είναι το κριτήριο της επιλογής των παικτών κάθε φορά».

Όσο για τον Ναβάρο υπογράμμισε ότι «η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι δύο εβδομάδες εδώ, όμως ήδη νιώθω πάρα πολύ καλά. Οι συμπαίκτες μου με έχουν υποδεχθεί εξαιρετικά, ο προπονητής μου έχει δείξει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και μου δίνει συνεχώς περισσότερα λεπτά συμμετοχής και γενικώς η προσαρμογή μου πηγαίνει πολύ καλά. Θέλω λίγο ακόμα χρόνο για να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο και νομίζω πως όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Έχω πάρα πολύ μεγάλη όρεξη και ανυπομονώ να σκοράρω για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Γνωρίζετε πως για τους επιθετικούς τα γκολ είναι πολύ σημαντικό. Αυτή είναι η δουλειά μου και εύχομαι να έρθει πολύ γρήγορα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα