Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Τσικίνιο που έρχεται, η νέα στροφή σε Κάρμο και οι θετικές ενδείξεις με Αλ Μουσράτι

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Τσικίνιο που έρχεται, η νέα στροφή σε Κάρμο και οι θετικές ενδείξεις με Αλ Μουσράτι

Ο Αλ Μουσράτι

bet365

Ο Ολυμπιακός... τρέχει στο φουλ τα μεταγραφικά του αυτές τις ημέρες και βέβαια για να κλείσει άμεσα τουλάχιστον 2 προσθήκες, με αποτέλεσμα να προκύπτουν διαρκώς νέα δεδομένα σχετικά με αυτά.

Η παρουσία του Πέδρο Άλβες στην Πορτογαλία εκ μέρους του Ολυμπιακού φυσικά, είναι ένας βασικός λόγος που υπάρχουν νέα δεδομένα ως προς τα μεταγραφικά του πειραϊκού συλλόγου. Σε αυτή τη φάση το βάρος έχει πέσει σε αρκετές υποθέσεις.

Υπάρχει ο χαφ της Μπενφίκα, Τσικίνιο, που όπως έχετε ήδη διαβάσει είναι μία κλεισμένη μεταγραφή και η εκτίμηση που παραμένει είναι πώς θα έρθει από τώρα και όχι το καλοκαίρι.

Σε πρώτο πλάνο σχετικά με το κέντρο της άμυνας είναι ο Κάρμο της Πόρτο καθότι η Αταλάντα δεν αλλάζει στάση για τον Παλομίνο. Με τον Κάρμο τα έχει βρει ο Ολυμπιακός αλλά όχι με τις άλλες εμπλεκόμενες πλευρές (μάνατζερ του παίκτη και Πόρτο).

Και βέβαια είναι και ο χαρισματικός χαφ Αλ Μουσράτι της Μπράγκα. Ένας εξαιρετικός παίκτης που παρά τα πολύ δύσκολα οικονομικά στοιχεία της υπόθεσης βγαίνουν θετικές ενδείξεις για εκείνον και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πώς υπάρχει κάτι οριστικά κλεισμένο.

Σε σχέση με τον στόπερ Γκραβιγιόν και τον μεσοεπιθετικό Σάρι η Άδανα είναι μία ομάδα που έχει οφειλές προς τον Ολυμπιακό για Ονιεκούρου και Παπέ Σισέ. Η πρώτη επαφή που είχε γίνει για αυτές τις μεταγραφές προ ημερών σύμφωνα με τις τουρκικές πηγές δεν είχε αποτελέσμα. Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει και 2η συνάντηση.

Ο Ολυμπιακός ήδη έχει κλείσει τον Ναβάρο και τον Ζέλσον Μαρτίνς και θα πάρει 2 στόπερ ακόμα και 2 χαφ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και κάτι ακόμα αλλά σε αυτή τη φάση οδεύει προς τα εκεί ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς υπάρχουν παίκτες που θα φύγουν όπως οι Φρέιρε, Ιμπόρα και Μπρνιτς (και ενώ έχουν ήδη φύγει παίκτες, ήτοι οι Σκάρπα και Σολμπάκεν).

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα