Λιβάι Γκαρσία: «Γι' αυτό είμαι εδώ, για να σκοράρω» (vid)

Newsroom
Λιβάι Γκαρσία

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι σκοράρει συνεχώς στα τελευταία ματς.

Ο Λιβάι Γκαρσία αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο πέτυχε τα δύο γκολ και ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι πραγματοποιώντας συνολικά μια εξαιρετική εμφάνιση.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Γκαρσία μίλησε στην κάμερα του AEK TV τόσο για την εξέλιξη του αγώνα, όσο και για την προσωπική του απόδοση και το γεγονός ότι σκοράρει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Αρχικά είναι μια δύσκολη ισοπαλία. Δεν είναι το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε από το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τον έναν βαθμό. Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός.

Είμαι πολύ χαρούμενος που σκοράρω σχεδόν σε κάθε αγώνα. Όπως έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Σκέφτομαι πρώτα το σύνολο και μετά εάν σκοράρω, είναι καλό. Και αν τα γκολ μου συνεισφέρουν σε μια νίκη ή στο να κερδίσουμε έναν βαθμό, γι' αυτό είμαι εδώ εγώ!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα