Έκανε πραγματικότητα το όνειρό της: Μικρή οπαδός του ΠΑΟΚ συνόδευσε τον Κουλιεράκη στο χορτάρι της Λεωφόρου (vid)

Έκανε πραγματικότητα το όνειρό της: Μικρή οπαδός του ΠΑΟΚ συνόδευσε τον Κουλιεράκη στο χορτάρι της Λεωφόρου (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός έδωσε την ευκαιρία σε μία μικρή οπαδό του ΠΑΟΚ να συνοδεύσει τον Κουλιεράκη στο χορτάρτι της Λεωφόρου και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία υπέροχη κίνηση κι έδωσε την ευκαιρία σε μία μικρή οπαδό του ΠΑΟΚ, η μητέρα της οποίας επικοινώνησε με την «πράσινη» ΠΑΕ, να συνοδεύσει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ από την φισούνα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου πριν την έναρξη του χθεσινού ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Η μικρή Σοφία μάλιστα μίλησε στα social media των «πρασίνων» για την εμπειρία της αυτή, που ήταν ένα πραγματικό όνειρο ζωής για κείνη:

«Είμαι η Σοφία. Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και σήμερα είμαι εδώ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μου επέτρεψαν να έρθω εδώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό. Από σήμερα θα χειροκροτώ και τα γκολ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Το έχω γράψει στο ημερολόγιό μου. Το έχω ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη. Δεν ξέρω. Και επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Έχει γίνει πραγματικότητα το όνειρό μου».

Μάλιστα, έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία και με τους Λοντίγκιν, Ρούμπεν, Μαντσίνι και Παλάσιος.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παναθηναϊκός:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα