Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Αθανασίου για το πρώτο φιλικό των «πρασίνων» (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Αθανασίου για το πρώτο φιλικό των «πρασίνων» (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 14-0 της Ουνιόν Χάουζ με τον Νίκο Αθανασίου να αναφέρεται στο τι ξεχώρισε από αυτό το αρχικό ξεμούδιασμα των «πράσινων». Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Και μόνο από το σκορ που ήταν 14-0 υπέρ του «τριφυλλιού», καταλαβαίνει κανείς πως το φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ουνιόν Χάουζ ήταν ουσιαστικά ένα αρχικό ξεμούδιασμα των «πράσινων».

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Ο Νίκος Αθανασίου αναφερόμενος στο πρώτο φιλικό του «τριφυλλιού» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το φιλικό ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, κάτι που δείχνει και το τελικό σκορ. Με ένα 14-0 δεν μπορεί να γίνει καμία σοβαρή κριτική. Στο μόνο που μπορείς να σταθείς είναι η καλή νοοτροπία και διάθεση των παικτών του Ντιέγκο Αλόνσο να βγάλουν πάνω στο χορτάρι αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Είδαμε ένα 4-2-3-1 από τον Ουρουγουανό τεχνικό, είδαμε τους ακραίους μπακ σε φάση ανάπτυξης να γίνονται εξτρέμ. Είδαμε τους εξτρέμ να κλείνουν προς τα μέσα και μαζί με τον Νίκα, το δεκάρι του Παναθηναϊκού σε ολόκληρο το παιχνίδι, να δημιουργούν υπεραριθμίες στον άξονα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα