Αλόνσο: «Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, ήταν μια καλή προπόνηση»

Αλόνσο: «Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, ήταν μια καλή προπόνηση»

Newsroom
Ο Ντιέγκο Αλόνσο

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ουνιόν Χάουζ με 14-0 στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει λόγο για μια καλή προπόνηση και να τονίζει πως έχει μείνει ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Ξεμούδιασμα με 14 γκολ για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 14-0 της Ουνιόν Χάουζ στο πρώτο τους φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Αλόνσο στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής: «Ήταν μια καλή προπόνηση και εγώ ως κάτι τέτοιο το βλέπω. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές γιατί δείχνουν επαγγελματισμό και στις προπονήσεις και παρά το γεγονός πως είχαμε διπλή προπόνηση χθες, σήμερα η εικόνα τους ήταν πολύ καλή. Είμαι ικανοποιημένος από όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα και που προσπαθούν να εφαρμόσουν όσα τους λέω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλές προπονήσεις για να περάσουμε αυτά που θέλουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα