Ολυμπιακός μεταγραφές: Προχωρά την περίπτωση Γκαρθία, ξανά στη λίστα του Κοβάσεβιτς ο Ράσιτς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προχωρά την περίπτωση Γκαρθία, ξανά στη λίστα του Κοβάσεβιτς ο Ράσιτς

ελλαδα

bet365

Στον σχεδιασμό της νέας σεζόν στρέφεται ο Ολυμπιακός και τα ονόματα του Ντάνι Γκαρθία και Ούρος Ράσιτς βρίσκονται στη λίστα των Μεντιλίμπαρ και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Μετά την κατάκτηση του Conference League, ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στη μεταγραφική περίοδο και ήδη σχεδιάζει τη λίστα του για την επόμενή του μέρα.

Δύο ονόματα που βρίσκονται στο μπλοκάκι των Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι του Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπιλμπάο και του Ούρος Ράσιτς της Σασουόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Ο πρώτος, σε ηλικία 34 ετών αποφάσισε να μην ανανεώσει με τους Βάσκους και διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τον είχε προπονητή. Φέτος είχε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Εκτός από τον Ισπανό αμυντικό χαφ, στη λίστα είναι και ένα όνομα που είχε προκύψει και τον περασμένο Γενάρη και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα κοντά να έρθει στον Πειραιά. Ο 26χρονος χαφ ανήκει στη Σασουόλο από το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποκτήθηκε αντί 2,2 εκατ. ευρώ.

Φέτος έπαιξε σε 23 παιχνίδια με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ στη Serie A ενώ έχει αγωνιστεί σε Ερυθρό Αστέρα, Βαλένθια, Τενερίφη, Φαμαλικάο και Μπράγκα. Ο Ολυμπιακός το θέμα του Γκαρθία το έχει προχωρήσει και έχει αισθητές πιθανότητες να τον κλείσει ενώ ο Ράσιτς αποτελεί μία έξτρα επιλογή για τον άξονα και ειδικά δε εάν δεν μείνουν ούτε ο Ιμπόρα και ούτε ο Αλεξανδρόπουλος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα