Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα μπει σε 2η διαδοχική σεζόν με ελληνικά «γάντια» (vids)

Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα μπει σε 2η διαδοχική σεζόν με ελληνικά «γάντια» (vids)

Οι Τζολάκης και Πασχαλάκης

bet365

Η ομάδα του Ολυμπιακού επέλεξε την σεζόν που τελείωσε να στηριχθεί σε Έλληνες γκολκίπερ κάτι που διαφαίνεται ότι θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πασχαλάκης - Τζολάκης. Ένα εξαιρετικό δίδυμο γκολκίπερ που συνδυάζει εμπειρία, ποιότητα αλλά και νιάτα και προοπτική. Ένα ελληνικό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια για τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα με ένα μικρό κοινό στοιχείο. Και οι δύο ως πιτσιρικάδες έχουν θητεύσει στα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών.

Δύο τερματοφύλακες με διαφορετική πορεία στην καριέρα τους αλλά που έχουν πετύχει ο καθένας - με τη διαδρομή του - σπουδαία πράγματα. Ο Πασχαλάκης κατέγραψε 41 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό πέρυσι (πλέον καθώς η χρονιά ολοκληρώθηκε). Ο Χανιώτης γκολκίπερ από την άλλη είχε 16 παρουσίες και ήταν κομβικότατος στην ευρωπαϊκή πορεία των Πειραιωτών που τους έφτασε έως στην κατάκτηση του τροπαίου του Conference League. Μία ιστορική επιτυχία στον τελικό με τη Φιορεντίνα με αυτό το 1-0 στο γήπεδο της OPAP Arena. Ο τρίτος της... παρέας ήταν επίσης Έλληνας: ο νεαρός Παπαδούδης που δεν πήρε συμμετοχή με τον Ολυμπιακό.

Μετά από μία τέτοια χρονιά ο Πασχαλάκης είναι ήδη κλεισμένος με νέο συμβόλαιο ενώ ο Τζολάκης θα κλείσει και τυπικά (επίσης με νέο συμβόλαιο και ενώ θα υπογράψει το καινούριο τριετές deal μόλις γυρίσει από την Εθνική ανδρών). Άρα μετά από χρόνια για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός θα μπει σε μία σεζόν (σε μία 2η σερί σεζόν) έχοντας 2 Έλληνες τερματοφύλακες που θα υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα και γενικότερα ποντάροντας σε Έλληνες γκολκίπερ. Και το σημειώνουμε αυτό διότι επί σειρά ετών οι Ερυθρόλευκοι είχαν ικανότατους ξένους γκολκίπερ και δεν πόνταραν τόσο στο ελληνικό στοιχείο ως προς αυτή τη θέση. Αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι αλλιώς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα