ΑΕΚ: Συνάντηση Ηλιόπουλου με Αλμέιδα και στελέχη της ομάδας

ΑΕΚ: Συνάντηση Ηλιόπουλου με Αλμέιδα και στελέχη της ομάδας

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ

bet365

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκε με τον Ματίας Αλμέιδα και τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού, κάτι που δεν συμβαίνει φυσικά για πρώτη φορά.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα καθώς αναμενόταν από την πατρίδα του την Αργεντινή στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της ΑΕΚ μέσα στο σαββατοκύριακο και της αναχώρησης για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρωί της Τετάρτης, ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος είχε μάλιστα συνάντηση με τον Αλμέιδα και με στελέχη της ομάδας. Μια σύσκεψη που, όπως γίνεται αντιληπτό, αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό που «τρέχει» και την υλοποίησή του.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάριος Ηλιόπουλος συναντά τον Αλμέιδα. Είναι κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά και ήταν αναμενόμενο, όπως είχατε διαβάσει σε σχετικό ρεπορτάζ ενόψει της επικείμενης επιστροφής του «Πελάδο» στην Αθήνα.

Στη σύσκεψη κορυφής τίθενται επί τάπητος όλα τα ζητήματα του μεταγραφικού σχεδιασμού και της εξέλιξης του όλο αυτό το διάστημα, με στόχο οι υποθέσεις να προχωρήσουν βάσει των όσων αξιώνει ο Ματίας Αλμέιδα τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και σε θέσεων.

Διαβάσατε χθες σε αναλυτικό ρεπορτάζ του Gazzetta συγκεκριμένα όλες τις θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ κινείται να ενισχυθεί αναβαθμίζοντας το ρόστερ της, ενώ επίκειται και η αυριανή συνέντευξη Τύπου του Μάριου Ηλιόπουλου όπου θα αναλύσει το πλάνο του για την επόμενη μέρα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα