Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η νέα κινητικότητα με Ντράγκοβιτς, η κρούση για Μουνιέ και τα δεδομένα για Φορτούνη

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η νέα κινητικότητα με Ντράγκοβιτς, η κρούση για Μουνιέ και τα δεδομένα για Φορτούνη

Ο Ντράγκοβιτς

bet365

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση... χτυπά σε διάφορα μέτωπα έχοντας συγκεκριμένους στόχους την ώρα που αναμένονται και οι τελικές εξελίξεις με τον Φορτούνη που και φέτος έχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Ο Ολυμπιακός ακόμα και εάν φαίνεται ότι μπορεί να... επαναπαύεται σε επίπεδο αναζήτησης ή σχεδιασμού δεν το κάνει ποτέ. Πόσο μάλλον σε μία περίοδο που δεδομένα κοιτάζει για τη μεταγραφική του ενίσχυση. Σε αυτή τη φάση υπάρχουν παίκτες που είτε έχουν εντοπιστεί σε επίπεδο μεταγραφικών στόχων είτε έχουν τεθεί επί τάπητος.

Σε σχέση με το κέντρο της άμυνας επανέρχεται ως επιλογή η λύση του Αυστριακού διεθνή αλλά με σέρβικες καταβολές, Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς. Για τον Ντράγκοβιτς υπάρχει ξανά μία κινητικότητα καθώς είναι ψηλός και έμπειρος στόπερ του οποίου το συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα φτάνει στο τέλος του. Τη χρονιά που μας πέρασε είχε 40 αγώνες με 3 γκολ.

Ο επιβεβαιωμένος - από το ρεπορτάζ - στόχος για την επίθεση είναι ο Γάλλος - αλλά διεθνής με το Μπενίν - Στιβ Μουνιέ. Ο Ολυμπιακός τον θέλει (τον συγκεκριμένο φορ που έχει παίξει και στην Αγγλία) και έχει κάνει και κρούση για τον 29χρονο στράικερ. Παράλληλα όμως του έχει κάνει πρόταση για νέο συμβόλαιο και η ομάδα του, η Μπρεστ. Τη χρονιά που προηγήθηκε ο Μουνιέ είχε 7 γκολ σε 35 αγώνες. Ως προς την επίθεση πάντως για τον Ολυμπιακό έχει διαρρεύσει και το όνομα του Κροάτη διεθνούς φορ, Μπρούνο Πέτκοβιτς, που ανήκει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το 2023-2024 είχε 43 ματς με 18 γκολ.

Τώρα σε σχέση με τον Φορτούνη, που αποτελεί και μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Η θετική διάθεση και του ιδίου και του Ολυμπιακού για νέο συμβόλαιο υπάρχει καιρό τώρα. Από την άλλη η κάθε πλευρά επιδιώκει το καλύτερο δυνατό deal ενώ για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και φέτος υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον κυρίως από τη Σαουδική Αραβία και Τουρκία. Οι τελικές εξελίξεις πάνω σε αυτό το σκέλος αναμένονται προσεχώς.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα