Αλμέιδα: «Νιώθω όμορφα στην ΑΕΚ, μου φέρονται καλά και με γεμίζει υπερηφάνεια»

Αλμέιδα: «Νιώθω όμορφα στην ΑΕΚ, μου φέρονται καλά και με γεμίζει υπερηφάνεια»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα σε ακόμα μια συνέντευξη που έδωσε στην Αργεντινή αναφέρθηκε στο πόσο όμορφα νιώθει στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα την τελευταία διετία που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης και στάθηκε στην πολύ καλή σχέση που έχει με τη διοίκηση του κλαμπ.

Σε εκπομπή καναλιού ενός Αργεντινού δημοσιογράφου στο YouTube μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλη του την καριέρα τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής. Φυσικά ρωτήθηκε και για την ΑΕΚ στην οποία βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι την επέλεξε καθώς αποτελούσε μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο, με τον «Πελάδο» να υπογραμμίζει την πολύ καλή σχέση που έχει με τη διοίκηση της Ένωσης και με τους φιλάθλους.

«Η ΑΕΚ ήταν μια μεγάλη πρόκληση, ήθελα να πάω στην Ευρώπη. Δεν ήταν εύκολο να πάω στην Ευρώπη ως προπονητής και προέκυψε η δυνατότητα στην Ελλάδα. Μου είπαν ότι με ήθελαν, αλλά με ένα συμβόλαιο που αν με έδιωχναν από το πρώτο παιχνίδι, δεν θα με πλήρωναν άλλο. Και δέχθηκα. Μετά από έξι μήνες ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με ένα συμβόλαιο ως το 2028. Έχω μια πολύ καλή σύνδεση με τη διοίκηση και με τον ιδιοκτήτη. Ο κόσμος εκεί στην Ελλάδα έχει μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Είναι παρόμοιο με την Αργεντινή. Είναι ό,τι πιο κοντινό έχω ζήσει σε σχέση με την Αργεντινή. Οι Έλληνες αγαπάνε τους Αργεντινούς. Αυτό μου άρεσε και εγκλιματίστηκα», ανέφερε ο «Πελάδο», ο οποίος πρόσθεσε ότι στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ του φέρονται εξαιρετικά και αυτό το απολαμβάνει:

«Την πρώτη σεζόν κατακτήσαμε το νταμπλ, που ήταν το τρίτο στα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου. Την προηγούμενη σεζόν δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική και τώρα ετοιμαζόμαστε για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Είναι όμορφα στην ΑΕΚ, μου αρέσει, μου φέρονται καλά επίσης και αυτό με γεμίζει με υπερηφάνεια. Μου φέρονται καλά ως άνθρωπο και αυτό μου αρέσει».

Όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ από το 36:00 της συνέντευξης στο βίντεο που ακολουθεί:

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα