Ολυμπιακός: Ο Στάμενιτς έρχεται με δίψα και προοπτική να ανεβάσει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής

Ολυμπιακός: Ο Στάμενιτς έρχεται με δίψα και προοπτική να ανεβάσει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής

Ολυμπιακός: Ο Στάμενιτς έρχεται με δίψα και προοπτική να ανεβάσει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής

bet365

Ο Νεοζηλανδός διεθνής αποκτήθηκε σε πολύ καλή ηλικία και έχει πολλούς λόγους να θέλει να προσφέρει αλλά και να πετύχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Μάρκο Στάμενιτς λοιπόν. Η πρώτη και επίσημα προσθήκη του Ολυμπιακού ως προς την καλοκαιρινή περίοδο που έχει να κάνει - απόλυτα δικαιολογημένα - με τον άξονά του. Ένας παίκτης με καλό - παρά το μικρό της ηλικίας του - βιογραφικό, σε πολύ καλή ηλικία και με εμπειρία από την Ευρώπη με Κοπεγχάγη και Ερυθρό Αστέρα. Ο Στάμενιτς είναι ένας παιδί με σερβικές ρίζες αλλά και know how από το ποδόσφαιρο της γειτονικής μας χώρας αν και διεθνής Νεοζηλανδός.

Ήδη τρεις φορές Πρωταθλητής (2 στη Δανία και 1 στη Σερβία) και με 35 συμμετοχές με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Ένας μέσος με σημαντικό και μεγάλο potential που μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις του άξονα. Ένας ποδοσφαιριστής που θα δώσει και μεγάλες βοήθειες αλλά και... ανάσες στον Εσε που τράβηξε βαρύ... φορτίο ως το μοναδικό καθαρό εξάρι του ρόστερ της περασμένης χρονιάς.

Η φοβερή ποδοσφαιρική διάθεσή του, η τοπ στιγμή και η παρουσία Κοβάσεβιτς

Η μεταγραφή του Στάμενιτς στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα Premier League, προφανώς και είναι η τοπ στιγμή του. Δεν μπορεί να σχετιστεί με τη θητεία του σε Κοπεγχάγη και Ερυθρό Αστέρα. Μέσα από τον Ολυμπιακό στον οποίο έκλεισε έχοντας μεγάλη ποδοσφαιρική διάθεση και θέληση να προσφέρει, θα στοχεύσει μετά στο να καταφέρει να πάρει την ευκαιρία του και στο αγγλικό Πρωτάθλημα.

Ο διεθνής Νεοζηλανδός έχει πολλούς λόγους να θέλει να πετύχει στον Ολυμπιακό και δεδομένα θέλει πολύ να τα καταφέρει. Δύο από αυτούς έχουν να κάνουν με δύο πράγματα: πρώτον το να καθιερωθεί στην ομάδα που πήρε τον τίτλο του Conference League και 2ον το γεγονός ότι με μία ενδεχόμενη πολύ καλή σεζόν του θα κάνει limit up στην καριέρα του.

Η παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην ομάδα παίζει σημαντικό ρόλο για τον Στάμενιτς και είναι ένα στοιχείο που θα τον βοηθήσει και στην ένταξή του και την προσαρμογή του στον σύλλογο. Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός πήρε έναν ποιοτικό χαφ με μεγάλες προοπτικές ο οποίος έχει την ικανότητα να βοηθήσει αισθητά αλλά και να ανεβάσει επίπεδο στον άξονα των Πειραιωτών. Ένα κέντρο με αρκετούς παίκτες που έκαναν τη διαφορά πέρυσι και μία γραμμή που καλείται να παρουσιάσει ανάλογη ή και πιο μεγάλη ποιότητα για τους κατόχους του Conference League για τη χρονιά που μας έρχεται.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.