Ολυμπιακός: Πώς διαμορφώνεται ο άξονάς του με την προσθήκη του Στάμενιτς (vids)

Ολυμπιακός: Πώς διαμορφώνεται ο άξονάς του με την προσθήκη του Στάμενιτς (vids)

Ο Στάμενιτς

bet365

Οι Πειραιώτες ενισχύονται με την απόκτηση του διεθνούς Νεοζηλανδού που κυρίως είναι εξάρι και το κέντρο για τη νέα χρονιά σιγά σιγά θα αρχίσει να μορφοποιείται.

Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί ξανά ότι οι παίκτες με συμβόλαια σε ισχύ ως προς το κέντρο του Ολυμπιακού είναι δύο. Ο Εσε ως εξάρι (κυρίως) και οκτάρι και ο Τσικίνιο ως οκταροδεκάρι (περισσότερο). Η συνθήκη αυτή βέβαια θα αλλάξει και με την προσθήκη του διεθνούς Νεοζηλανδού, Μάρκο Στάμενιτς αλλά με τις άλλες κινήσεις που θα προκύψουν.

Ο Μάρκο Στάμενιτς που είναι διεθνής με τη Νέα Ζηλανδία αλλά έχει και σερβικές ρίζες θα έρθει ως δανεικός και για να ισχυροποιήσει τη θέση Νο6. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ιδανικά θα ήθελε την παραμονή του Ορτα αλλά και έως ένα σημείο και αυτή του Ιμπόρα. Άρα έχουμε να κάνουμε με τουλάχιστον άλλους 2 χαφ. Εάν δεν παραμείνει ο Βιθέντε Ιμπόρα τότε μία βασική εναλλακτική είναι αυτή του Ντάνι Γκαρθία.

Άρα έχουμε να κάνουμε με την προσθήκη του Μάρκο Στάμενιτς plus 2 ακόμα ως προς το κέντρο. Σε αυτήν την περίπτωση το σύνολο των χαφ του Ολυμπιακού θα είναι 5 τον αριθμό ως προς τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μπορεί να προκύψει και ένα... παραθυράκι και για έκτον μέσο αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο κάτι τέτοιο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα