Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η περίπτωση Λιάνκο ή άλλου δεξιοπόδαρου στόπερ δεν έχει καμία σχέση με το θέμα Κάρμο (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η περίπτωση Λιάνκο ή άλλου δεξιοπόδαρου στόπερ δεν έχει καμία σχέση με το θέμα Κάρμο (vid)

Ο Λιάνκο

bet365

Ο Ολυμπιακός δείχνει την πρόθεση να... κυνηγήσει μεταγραφικά την περίπτωση του Λιάνκο, του Σερβοβραζιλιάνου στόπερ αλλά απλώς ως μια λύση για δεξιοπόδαρο σέντερ μπακ.

Ο Νταβίντ Κάρμο από μόνος του είναι μία πολύ ξεχωριστή περίπτωση όπου στον Ολυμπιακό θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να είναι και του χρόνου στους Πειραιώτες. Ο δίμετρος και αριστεροπόδαρος στόπερ είναι σαφές ότι δεν έχει καμία σχέση ως περίπτωση με κάθε άλλον σέντερ μπακ που έχει προκύψει για τους Ερυθρόλευκους.

Πόσο δε μάλλον με δεξιοπόδαρους στόπερ όπως είναι ο Λιάνκο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με βραζιλιάνικο και σερβικό διαβατήριο για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ψαχτεί για τα καλά και δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι τέλους με την υπόθεσή του. Ο Λιάνκο ανήκει στη Σαουθάμπτον ενώ έχει θητεία σε Βραζιλία, Ιταλία, Αγγλία (φυσικά λόγω Σαουθάμπτον) και Αλ Γκαράφα (την ομάδα του Μαρτίνς). Ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς ασχέτως Κάρμο έναν στόπερ θα τον έκλεινε. Έναν στόπερ ακόμα για να είναι ως δίδυμο επιλογής μαζί με τον Ρέτσο. Οι άλλοι διαθέσιμοι - πλην Ρέτσου - στόπερ του ρόστερ θα είναι ο αριστεροπόδαρος Αμπι και ο Ντόι.

Όσο για τον διεθνή Ανγκολέζο; Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τα δώσει... όλα. Ακόμα και εάν χρειαστεί να αγοράσει μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη από την Πόρτο, όπου και ανήκει.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα