Ολυμπιακός, μεταγραφές: Κλείνει και τυπικά τον χαφ Στάμενιτς και ψάχτηκε για τον στόπερ Λιάνκο

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Κλείνει και τυπικά τον χαφ Στάμενιτς και ψάχτηκε για τον στόπερ Λιάνκο

stamenic

bet365

Εν μέσω μεταγραφικών διεργασιών συνεχίζει την πορεία του ο Ολυμπιακός που θα κλείσει και τυπικά τον Νεοζηλανδό χαφ ενώ ψάχνεται και για άλλον στόπερ.

Ο Ολυμπιακός όσο περνούν οι μέρες θα είναι όλο και πιο ενεργός στη μεταγραφική αγορά. Ως εκ τούτου πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις για τον χαφ Στάμενιτς. Τον διεθνή με τη Νέα Ζηλανδία - που είχε ως τελευταία ομάδα χρονικά τον Ερυθρό Αστέρα - που έρχεται ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και παρότι κυρίως είναι εξάρι θα δώσει σημαντικές βοήθειες γενικά στον άξονα.

Όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας έχουν προκύψει και άλλες υποθέσεις. Όπως αυτή του 27χρονου Βραζιλιάνου Λιάνκο, παίκτη που έχει δουλέψει μαζί με τον Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός φέρεται ήδη να έχει ψαχτεί για τον συγκεκριμένο σέντερ μπακ προκειμένου να τον κάνει δικό του. Ο Λιάνκο με ύψος κοντά στο 1.90 έχει και σερβικό διαβατήριο και ήταν δανεικός στην Αλ Γκαράφα από τη Σαουθάμπτον ενώ έχει παίξει και στην Ιταλία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα