Ολυμπιακός, μεταγραφές: Προχωρά για να κλείσει και τον Λιάνκο (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Προχωρά για να κλείσει και τον Λιάνκο (vid)

Ο Λιάνκο

bet365

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό να αποτελέσει τη 2η καλοκαιρινή προσθήκη των Πειραιωτών μετά τον Μάρκο Στάμενιτς.

Ο Λιάνκο, ο υψηλόσωμος στόπερ με διαβατήριο από τη Σερβία και τη Βραζιλία είναι ένας παίκτης που και ήθελε και ψάχτηκε για αυτόν μέρες τώρα ο Ολυμπιακός. Ο Λιάνκο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν είναι ιδιαίτερα πιθανό να αποτελέσει τη 2η χρονικά προσθήκη του καλοκαιριού μετά τον Στάμενιτς.

Με ύψος 1.87 μέτρα είναι δεξιοπόδαρος στόπερ. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές Εθνικές των Σερβίας και Βραζιλίας. Το 2023-2024 είχε 16 ματς με 2 γκολ ενώ έχει θητεία σε Ιταλία, Αγγλία (αλλά και Βραζιλία) αλλά και στην Αλ Γκαράφα του Μαρτίνς. Εφόσον κλείσει και τυπικά ο Λιάνκο (ή Λιάνκο Εβανγκελίστα Σιλβέιρα Νέβες Βοϊνοβιτς όπως ήταν το πλήρες όνομά του) θα είναι η μία προσθήκη για δεξιοπόδαρο στόπερ και μία εκ των δύο μεταγραφών για το κέντρο της άμυνας (ιδανικά για τον Ολυμπιακό η άλλη να είναι ο αριστεροπόδαρος Κάρμο).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα