ΑΕΚ μεταγραφές: Πρόταση της Πούμας για Ελίασον σύμφωνα με τους Σουηδούς

ΑΕΚ μεταγραφές: Πρόταση της Πούμας για Ελίασον σύμφωνα με τους Σουηδούς

«Η Πούμας έκανε πρόταση 5,6 εκατ. ευρώ για Ελίασον στην ΑΕΚ»

bet365

Σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ δέχθηκε πρόταση 5,6 εκατ. ευρώ από την μεξικανική Πούμας για τον Ελίασον.

Η σουηδική ιστοσελίδα «Expressen» αποκάλυψε πως η ΑΕΚ δέχθηκε πρόταση ύψους 5,6 εκατ. ευρώ για τον Νίκλας Ελίασον από την Πούμας του Μεξικού. O 28χρονος Σουηδός έκανε εξαιρετική σεζόν φετός, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να κληθεί και να κάνει και τις δύο πρώτες του εμφανίσεις με την εθνική ομάδας της χώρας του.

Αναμενόμενη ήταν μετά από μια χρονιά με 8 γκολ και 12 ασίστ σε 47 αγώνες σε επίπεδο συλλόγων να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μία απ' αυτές ήταν και η Πούμας, που χτύπησε... την πόρτα της «Ένωσης», όμως η πρότασή της απέχει ακόμη αρκετά από τις αξιώσεις των «κιτρινόμαυρων», που σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό, ξεπερνούν τα 9 εκατ. ευρώ.

Όπως υπογραμμίζεται η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027 ενώ πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα από την πατρίδα του για συζητήσεις για επέκταση του υπάρχοντος με παράλληλα αύξηση αποδοχών.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα