Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η επιβεβαιωμένη πρόταση για τον Κάρμο είναι η καλύτερη έως τώρα (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η επιβεβαιωμένη πρόταση για τον Κάρμο είναι η καλύτερη έως τώρα (vid)

Ο Κάρμο

bet365

Το σκληρό... πόκερ Ολυμπιακού - Πόρτο για τον Κάρμο καλά κρατεί και ενώ προκύπτουν και νέα στοιχεία από την Πορτογαλία για την κρούση των Πειραιωτών.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να κρατήσει στο δυναμικό του τον Νταβίντ Κάρμο (για τον οποίο ήδη είχε έτοιμο νέο 4ετές συμβόλαιο σε περίπτωση οριστικού deal με την Πόρτο) καλά κρατεί. Και φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει έως ότου ο Ολυμπιακός πετύχει τον στόχο του. Με βάση και τις πορτογαλικές πηγές οι Πειραιώτες έχουν κάνει την κρούση τους ρίχνοντας στο τραπέζι το ποσό των 15 εκατ. ευρώ (12 συν 3 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων).

Από την Ιβηρική υπάρχουν και νέα δεδομένα. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από δημοσιογραφικές πηγές από την Πορτογαλία αλλά και πηγές κοντά στην Πόρτο η πρόταση των Ερυθρόλευκων για τον σχεδόν δίμετρο στόπερ είναι η μόνη επιβεβαιωμένη (προς την Πόρτο φυσικά) και προφανώς και πιο καλή από κάθε άλλη σε αυτή τη φάση. Η Πόρτο είχε ορίσει τα... θέλω της στα 18 εκατ. ευρώ με τη ρήτρα που είχε βάλει - για τον Ολυμπιακό - να είναι στα 17.5 εκατ. μετά το τέλος του δανεισμού του διεθνούς στόπερ.

Πλην όμως αυτά τα χρήματα είναι ικανά να αλλάξουν το status της υπόθεσης. Για έναν Ολυμπιακό που θέλει πολύ τον Νταβίντ Κάρμο και για έναν Κάρμο που επιθυμεί πολύ να είναι και του χρόνου στο Λιμάνι. Για έναν κεντρικό αμυντικό που απέδειξε στο γήπεδο την ποιότητά του αλλά και το πόσο πολύ μπορεί να... μεταμορφώσει προς το καλύτερο μία άμυνα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα