ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στην λίστα του «δικεφάλου του βορρά» ο Οτέλε (vid)

Τσεκάρει την περίπτωση του Οτέλε ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αναζητεί περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της επίθεσής του και φαίνεται πως μία απ' αυτές που ξεχωρίζει είναι ο Φίλιπ Οτέλε της Κλουζ.

Την περίπτωση του Φίλιπ Οτέλε φαίνεται πως τσεκάρει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ανήκει στην λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν καταρτίσει οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά» για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσής του.

Ο 25χρονος Νιγηριανός εξτρέμ της Κλουζ έχει συμβόλαιο με την ομάδα από την Ρουμανία μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις σκοράροντας 18 γκολ και δίνοντας 8 ασίστ στις 45 συμμετοχές που είχε. Μάλιστα με την επίδοση αυτή αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, παρ' ότι δεν είναι επιθετικός.

Όπως είναι λογικό τα νούμερα αυτά και το αγωνιστικό του προφίλ κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, αφού πρόκειται και για έναν ποδοσφαιριστή από μία αγορά που ξέρει καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Φυσικά, ο Οτέλε δεν είναι μόνος στην λίστα αυτή, όπου υπάρχουν κι άλλα ονόματα. Εκεί βρισκόταν κι εκείνο του Ετζούκε προτού αυτός τελικά κλείσει στην Σεβίλλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα