Το δεύτερο teaser για την ταινία του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω νιώσει ξανά το γήπεδο της Τούμπας να τρίζει έτσι» ανέφερε ο Γκαγκάτσης (vid)

Το δεύτερο teaser για την ταινία του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω νιώσει ξανά το γήπεδο της Τούμπας να τρίζει έτσι» ανέφερε ο Γκαγκάτσης (vid)

Newsroom
Το δεύτερο teaser για την ταινία του ΠΑΟΚ: Γκαγκάτσης: «Δεν έχω νιώσει ξανά το γήπεδο της Τούμπας να τρίζει έτσι» (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στην δημοσιότητα και δεύτερο teaser από την ταινία που έφτιαξε για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Μάκη Γκαγκάτση.

Μετά το πρώτο teaser που δημοσίευσε ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση για την ταινία με τίτλο «The Incredibles» που έφτιαξε για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, δημοσιοποιήθηκε σήμερα κι ένα δεύτερο για τον «δικέφαλο του βορρά» με κεντρικό πρόσωπο τον Μάκη Γκαγκάτση.

Το πρώην στέλεγχος των «ασπρόμαυρων» και νυν πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για τις στιγμές που έζησε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-1 και τόνισε πως δεν θυμάται να έχει νιώσει άλλη φορά το γήπεδο να τρίζει έτσι σε γκολ, όπως συνέβη σε αυτά του Σάστρε και του Βιεϊρίνια.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ΠΑΟΚ:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα