Ολυμπιακός, μεταγραφές: Με την έλευση του Ντάνι Γκαρθία απομένει μόνο ο Ορτα για να κλείσει το παζλ στο κέντρο (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Με την έλευση του Ντάνι Γκαρθία απομένει μόνο ο Ορτα για να κλείσει το παζλ στο κέντρο (vid)

Ο Ντάνι Γκαρθία

bet365

Η 2η προσθήκη στο κέντρο του Ολυμπιακού θα γίνει και τυπικά πράξη έως την ερχόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα μένει μόνο η περίπτωση του Αντρέ Ορτα για να κλείσουν οι θέσεις στο κέντρο.

Με το κλείσιμο της περασμένης - πια - σεζόν οι παίκτες με συμβόλαια σε ισχύ ως προς το κέντρο του Ολυμπιακού ήταν δύο. Ο Εσε ως εξάρι (κυρίως) και οκτάρι και ο Τσικίνιο ως οκταροδεκάρι (περισσότερο). Η συνθήκη αυτή βέβαια άλλαξε με την προσθήκη του διεθνούς Νεοζηλανδού, Μάρκο Στάμενιτς.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήθελε να έχει στο ρόστερ του πέντε χαφ στο σύνολο για τη νέα και άκρως απαιτητική χρονιά. Οι τρεις είναι ήδη κλεισμένοι και ο Ντάνι Γκαρθία θα κλείσει και τυπικά τις επόμενες ημέρες ως αντί-Ιμπόρα. Άρα στη συνέχεια θα μένει μόνο η υπόθεση του Αντρέ Ορτα, που εξαρχής ήθελαν να κρατήσουν και για τη νεά χρονιά οι Πειραιώτες.

Συμπερασματικά από τη στιγμή που θα κλείσει και ο Ορτα, όπως επιζητούν στον πειραϊκό σύλλογο, θα ολοκληρωθεί και το παζλ στο κέντρο. Με τον Βάσκο τεχνικό να φτιάχνει έτσι έναν άξονα με πέντε χαφ που μπορούν να παίξουν σε δύο και πλέον θέσεις. Ειδικότερα:

  • Εξάρια: Εσε, Στάμενιτς, Τσικίνιο, Ντάνι Γκαρθία και Ορτα
  • Οκτάρια: Εσε, Στάμενιτς, Τσικίνιο, Ντάνι Γκαρθία και Ορτα
  • Δεκάρια ή και άλλες θέσεις: Τσικίνιο, Ορτα και υπό προϋποθέσεις και ο Εσε
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα