ΠΑΟΚ: Θεραπεία για τους Κωνσταντέλια και Ότο

ΠΑΟΚ: Θεραπεία για τους Κωνσταντέλια και Ότο

Ο Κωνσταντέλιας

bet365

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες προτού αναχωρήσει η αποστολή του για την Ολλανδία και την προετοιμασία για εκεί.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου του βορρά» έκαναν διπλή προπόνηση την Τετάρτη (27/06) με έμφαση στην ανάπτυξη και ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Γιόνι Ότο έκαναν σε θεραπεία. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στη Νέα Μεσημβρία, λίγες μέρες πριν την αναχώρηση για Ολλανδία. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (27.06) ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό.

Η πρώτη προπόνηση της ημέρας ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στη φυσική κατάσταση, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια 3 Vs 2, ενώ το απόγευμα το… μενού είχε τακτική, με έμφαση στην ανάπτυξη. Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Γιόνι Όττο υποβλήθηκαν σε θεραπείες κι έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα. Την Παρασκευή (28.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 και στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία».

Paokfc.gr

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα