Γκαγκάτσης: «Δεν υπάρχουν συμμαχίες, δεν ζητάμε ούτε μία μέρα πίστωση»

Ο Γκαγκάτσης

bet365

Ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ και της νέας διοίκησής της απάντησε στα περί συμμαχιών ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού και όχι μόνο.

Ο Γκαγκάτσης πήρε τον λόγο και απάντησε σε λεγόμενα εκπροσώπου Ένωσης που μετείχε στη διαδικασία της Γ.Σ. της ΕΠΟ. Το άλλοτε στέλεχος του ΠΑΟΚ - που έκανε λόγο για σκιές που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια αναφορικά με τη διοίκηση της ΕΠΟ - επισήμανε πώς «κύριε Γιαρένη συμμαχίες μπορεί να έχετε εσείς. Η νέα διοίκηση εκλέγεται ανεξάρτητη.

Πείτε μου το τι ειπώθηκε; Ούτε ΑΕΚ ούτε ΠΑΟΚ είπε (εννοεί τον Αχιλλέα Μπέο). Ότι κάποιος σας είπε να πείτε για συμμαχίες είναι κάτι διαφορετικό. Έχω παραιτηθεί από τον ΠΑΟΚ που υπήρξα φίλαθλος και συνεχίζω να είμαι. Αυτή η διοίκηση εκλέγεται για να φέρει καθαρότητα. Δεν υπάρχει καμία συμμαχία. Όποιος θέλει ακολουθεί. Δεν ζητάμε ούτε μία μέρα πίστωσης».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα