Athens Kallithea, μεταγραφές: «Ψάχτηκε» για Βενάρδο

Βερνάρδος

bet365

Η Athens Kallithea ενδιαφέρθηκε «ζεστά» για την περίπτωση του Σπύρου Βενάρδου, όμως αποσύρεται λόγω των απαιτήσεων της Ηλιούπολης.

Η Athens Kallithea είναι ιδιαίτερα... δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς θέλει να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο στη σεζόν της επιστροφής της στην κορυφαία κατηγορία έπειτα από 18 χρόνια. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων έχει ήδη αποκτήσει τους Πασαλίδη, Γκέλιο και Μπαραγκάν, ενώ ταυτόχρονα κινείται σε πολλαπλά μέτωπα για να καλύψει τα κενά του ρόστερ.

Μεταξύ των στόχων της Athens Kallithea ήταν και η περίπτωση του Σπύρου Βενάρδου. Πρόκειται για 24χρονο δεξιό μπακ - χαφ που έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και ως εξτρέμ και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν στη Superleague 2, με τη φανέλα της Ηλιούπολης.

Από τη στιγμή που Athens Kallithea και Ηλιούπολη ήταν στο ίδιο πρωτάθλημα οι ιθύνοντες του αγωνιστικού σχεδιασμού των πρωταθλητών του Νοτίου Ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν πλήρη άποψη από... πρώτο χέρι για τις δυνατότητες του Βερνάρδου και κινήθηκαν για να τον κάνουν δικό τους. Όπως προκύπτει οι απαιτήσεις του κλαμπ της Superleague 2 κρίθηκαν υπερβολικές, με την ομάδα των Νοτίων Προαστίων να αποσύρει το ενδιαφέρον της και να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις ακραίων φουλ μπακ, οι οποίοι μπορούν να υπηρετήσουν τον τρόπο παιχνιδιού του Μάσιμο Ντονάτι.

Ο Βερνάρδος την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 15 εμφανίσεις, με ένα γκολ και πέντε ασίστ. Ο Έλληνα ακραίος μπακ πήγε στην Ηλιούπολη το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια τετραετία στον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στο Χαϊδάρι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα