Πρόεδρος Μοντερέι: «Παραμένει το ενδιαφέρον για Πινέδα»

Πρόεδρος Μοντερέι: «Παραμένει το ενδιαφέρον για Πινέδα»

Newsroom
Πρόεδρος Μοντερέι: «Παραμένει το ενδιαφέρον για Πινέδα»

bet365

Ο πρόεδρος της Μοντερέι τόνισε πως το ενδιαφέρον της μεξικανικής ομάδας για τον Πινέδα συνεχίζει να είναι υπαρκτό.

Το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ συνεχίζεται και μάλιστα αυτό επιβεβαιώθηκε από τα πιο επίσημα... χείλη, αφού ο πρόεδρος της ομάδας, Τάτο Νοριέγκα σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως ο παίκτης εξακολουθεί να την ενδιαφέρει την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Παραμένει το ενδιαφέρον για τον Πινέδα, όπως και για άλλους παίκτες καθώς προσπαθούμε να πάρουμε τους καλύτερους για να ενισχύσουμε το ρόστερ. Θα δούμε που θα καταλήξουμε, αλλά ναι συνεχίζονται οι επαφές».

Ο Μεξικανός επιθετικός μέσος της «Ένωσης» που βρισκόταν στις ΗΠΑ για το Copa America με την εθνική ομάδα της χώρας του θα πάρει άμεσα τον δρόμο της επιστροφής, αφού τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι «Ελ Τρι» έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Πρόσφατα σηκώθηκε μεγάλη... σκόνη αναφορικά με την υπόθεσή του εξαιτίας των δηλώσεων του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, όμως η ΑΕΚ παρενέβη και πήρε ξεκάθαρη θέση στέλνοντας τα κατάλληλα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα