«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μοχίκα, αλλά είναι κοντά στη Μαγιόρκα»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μοχίκα, αλλά είναι κοντά στη Μαγιόρκα»

Newsroom
Ο Γιόχαν Μόχικα

bet365

Μεταμεσονύχτια αναφορά στην Ισπανία για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αριστερό μπακ της Βιγιαρεάλ, Γιοάν Μοχίκα, ο οποίος ωστόσο φέρεται να πλησιάζει στη Μαγιόρκα.

Η ΑΕΚ κινείται στην αγορά και για αριστερό μπακ εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις και σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Ματέο Μορέτο από το Relevo, η Ένωση ενδιαφέρεται για τον Γιοάν Μοχίκα της Βιγιαρεάλ.

Ωστόσο, όπως τονίζει, ο 32χρονος Κολομβιανός αριστερός μπακ είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Μαγιόρκα και φέρεται να είναι κοντά στο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του καθώς θέλει να παραμείνει στην Ισπανία. Εκτός από την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Μορέτο, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει και η Μπεσίκτας.

Ο Μοχίκα δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Βιγιαρεάλ ως το 2026 και τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Οσασούνα, με την οποία πραγματοποίησε 34 συμμετοχές, έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τζιρόνα, Βαγιαδολίδ, Έλτσε, Ράγιο Βαγεκάνο, Ντεπορτίβο Κάλι και Αταλάντα και είναι 27 φορές διεθνής με την Εθνική Κολομβίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα