Λαμία μεταγραφές: Ψηλά στην λίστα της ομάδας της Φθιώτιδας ο Καπίνο

Φουλ για Καπίνο η Λαμία

bet365

Η Λαμία συνεχίζει να αναζητεί τον εκλεκτό της για την αντικατάσταση του Κοσέλεφ, που πήγε στον Ατρόμητο και ο Καπίνο είναι ένα από τα ονόματα που παίζουν δυνατά.

Η αποχώρηση του Κοσέλεφ που κατηφόρησε για το Περιστέρι και τον Ατρόμητο άφησε ένα σημαντικό κενό κάτω από την εστία της Λαμίας, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν το παν για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά τα ονόματα των Κόστιτς και Ρατόν που έχουν ακουστεί, με την περίπτωση του δεύτερου να είναι προχωρημένη, στο προσκήνιο προέκυψε κι εκείνο του Στέφανου Καπίνο, που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό και κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος.

Ο 30χρονος Έλληνας κίπερ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λαμία, η οποία θέλει να συνθέσει ένα δίδυμο έμπειρων τερματοφυλάκων για τη νέα σεζόν. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Καπίνο πραγματοποίησε 20 συμμετοχές με την φανέλα των «καναρινιών» κρατώντας τέσσερις φορές ανέπαφη την εστία του. Ο Καπίνο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα