ΠΑΟΚ - Πέτκοβιτς: «Ζεστό» το ενδιαφέρον για τον φορ της Ντιναμό

Newsroom
Πέτκοβιτς

bet365

Οι Κροάτες μιλούν για ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπρούνο Πέτκοβιτς, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνει τη δεδομένη στιγμή η διοίκηση του συλλόγου.

Γράφουν οι Στ. Σουντουλίδης - Πολ. Παπαδόπουλος

Η μεταγραφική περίοδος άρχισε και τυπικά, με τον ΠΑΟΚ να έχει στην κορυφή το θέμα του φορ που θα ενισχύσει την ομάδα την επόμενη σεζόν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δουλεύει αρκετά την περίπτωση, η λίστα του Λουτσέσκου ολοένα και μικραίνει τη στιγμή που τα ξένα ΜΜΕ στέκονται σε αρκετά ονόματα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αρκετά ψηλά τον Μάρτιν Μπρεθγουέιτ, μιας και ο Δανός διαθέτει όλα το «πακέτο» που επιθυμεί ο Ρουμάνος τεχνικός. Ωστόσο, ο 33χρονος φορ παρά το γεγονός πως έχει στα χέρια του την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ, εντούτοις δεν έχει απαντήσει ακόμα, μιας και ομάδες της LaLiga έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Ο «Δικέφαλος» δεν θα περιμένει αρκετά, θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις και μια τέτοια φέρεται να είναι ο Μπρούνο Πέτκοβιτς. Τα κροατικά ΜΜΕ βάζουν δυνατά στο «κόλπο» τον 30χρονο επιθετικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι σίγουρη για την αποχώρηση αυτό το καλοκαίρι.

Ο διεθνής Κροάτης απέρριψε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, αφού να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η Φιορεντίνα και η Μπολόνια προσέφεραν ένα ποσό κοντά στα 1.5 εκατ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να ζητά συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ. Τα ΜΜΕ της χώρας του αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω από το απλό ενδιαφέρον υποστηρίζοντας πως κοιτάζει αρκετά ζεστά την περίπτωση του Πέτκοβιτς.

Μάλιστα, το γεγονός πως η ομάδα του Λουτσέσκου συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League, κάνει πιο εύκολη την απόφασή του. Ωστόσο, ο παίκτης έχει ρήτρα αποχώρησης από τη Ντινάμο που αγγίζει τα 2.5 εκατ. ευρώ μέχρι 15 Ιουλίου, κι αν δεν υπάρξει κάτι, τότε, οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να διαπραγματευθούν με την πρωταθλήτρια Κροατίας. Από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται κάτι τη δεδομένη στιγμή για τον φορ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν είχε με την Ντιναμό 43 συμμετοχές, 18 γκολ και 9 ασίστ.

Υπήρχαν φήμες ότι στο τέλος η ομάδα του Ζάγκρεμπ θα μπορούσε να προσφέρει στον Πέτκοβιτς ένα ελαφρώς μεγαλύτερο συμβόλαιο, ότι οι Μπλε θα μπορούσαν να προσθέσουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να προσπαθήσουν να κρατήσουν τον 30χρονο, ωστόσο ακόμα κι έτσι δεν είναι σε θέση να φτάσουν αυτά που θέλει ο 30χρονος. Οι Κροάτες έχουν σταθεί στο ενδιαφέρον τόσο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για τον Πέτκοβιτς, όμως τη δεδομένη στιγμή τονίζουν πως μόνο ο ΠΑΟΚ έχει μπει πιο «ζεστά» στο «κόλπο» της απόκτησής του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα