ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές του Λουτσέσκου και το πρόγραμμα του Κωνσταντέλια (vids)

ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές του Λουτσέσκου και το πρόγραμμα του Κωνσταντέλια (vids)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε τις δύο ενδεκάδες που θα χρησιμοποιήσει στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Χιμπέρνιαν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ μεταφέρθηκε κατά μισή ώρα νωρίτερα, μετά από αίτημα των Ισπανών (Μπράντον Τόμας, Γιόνι Ότο, Ζόαν Σάστρε) του «Δικεφάλου» προκειμένου να προλάβουν να παρακολουθήσουν ζωντανά το μεγαλύτερο μέρος του προημιτελικού, Ισπανία – Γερμανία, για το EURO 2024.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια της προπόνησης δοκίμασε τις δύο ενδεκάδες που θα θα χρησιμοποιήσει στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, αύριο το απόγευμα (17.00 – Novasports Start, Live από το Gazzetta) κόντρα στη Χιμπέρνιαν.

Στη μία ενδεκάδα θα δούμε τους: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκονγκ Κουλιεράκη, Σοάρες, Σβαμπ Καμαρά, Ντεσπόντοφ, Μουργκ Τάισον και Μπράντον.

Στην άλλη ενδεκάδα θα παίξουν οι: Ταλιχμανίδης, Ότο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Βιεϊρίνια, Γκούμας, Κουαλιάτα και Σαμάτα.

Ατομικό πρόγραμμα ο Κωνσταντέλιας

Όπως ήταν προγραμματισμένο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βγήκε το απόγευμα της Παρασκευής (5/7) στο γήπεδο και ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης μαζί με τον προπονητή-γυμναστή αποκατάστασης, Βασίλη Καναρά.

Το πρόγραμμα για τον «Ντέλια» περιλαμβάνει προπονήσεις και καρτά τη διάρκεια του Σαββάτου (6/7), την Κυριακή (7/7) υπάρχει ρεπό και από Δευτέρα (8/7) λογικά θα μπει μαζί με την ομάδα.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα