ΠΑΟΚ: Ηθελαν να δουν τον «τελικό» του EURO Ισπανία – Γερμανία

ΠΑΟΚ: Ηθελαν να δουν τον «τελικό» του EURO Ισπανία – Γερμανία

Ο Μπράντον Τόμας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ
Ο «τελικός» του EURO 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γερμανία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

O «τελικός» του EURO 2024, Ισπανία – Γερμανία, αποτελεί αντικείμενο συζήτησης και την προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας στην Ολλανδία.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Εξαιτίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ μεταφέρθηκε κατά μισή ώρα νωρίτερα, μετά από σχετικό αίτημα των Ισπανών (Μπράντον Τόμας, Γιόνι Ότο, Ζόαν Σάστρε) του «Δικεφάλου» και όχι μόνο προκειμένου να προλάβουν να παρακολουθήσουν ζωντανά το μεγαλύτερο μέρος του προημιτελικού για το EURO 2024.

Ετσι ακριβώς στις 19:00 ο Ραζβάν Λουτσέσκου σφύριξε τη λήξη του οικογενειακού διπλού, με τους ποδοσφαιριστές να κατευθύνονται γρήγορα στο ξενοδοχείο που βρίσκεται πολύ κοντά στα γήπεδα, όπου γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα