Ολυμπιακός: Πουθενά αλλού ο Ελ Καμπί δεν θα έχει τον ρόλο που θα έχει στους Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Πουθενά αλλού ο Ελ Καμπί δεν θα έχει τον ρόλο που θα έχει στους Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Πουθενά αλλού ο Ελ Καμπί δεν θα έχει τον ρόλο που θα έχει στους Πειραιώτες

bet365

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί δεν θα αργήσει να δώσει την τελική του απάντηση και ο Δημήτρης Τομαράς καταγράφει ένα συγκεκριμένο δεδομένο σε σχέση με τον παίκτη και τον Ολυμπιακό.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που όταν το σέβεσαι και αποφασίζεις με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια όχι μόνο σε σέβεται και αυτό αλλά σου γυρίζει πίσω όλα τα καλά. Θέλετε και παράδειγμα; Σεντρίκ Μπακαμπού λοιπόν.

Θεώρησε ότι θα έβρισκε ένα σούπερ συμβόλαιο μετά από πολύ καλή σεζόν στον Ολυμπιακό και το βρήκε αλλά πορεύτηκε καθαρά στη λογική του να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα λεφτά. Αποτέλεσμα; Έφυγε κακήν κακώς από την Αλ Νασρ για να βρεθεί μετά στη Γαλατά και έπειτα στη Μπέτις. Δεν στέργιωσε πουθενά όπως θα ήθελε και μετάνιωσε που έφυγε από τον Ολυμπιακό.

Τώρα είναι ο Ελ Καμπί. Ο Μαροκινός έφτιαξε το όνομά του χάρις στον Ολυμπιακό. Χρωστάει πολλά στον Ολυμπιακό μετά από μία χρονιά που και εκείνος βέβαια προσέφερε πολλά. Πουθενά αλλού όμως δεν θα βρει τον ρόλο που έχει στους Πειραιώτες. Πουθενά αλλού δεν θα έχει τέτοιον βασικό ρόλο.

Είναι σαφές πώς ομάδες όπως η Φενέρ είναι... χαοτικές στη διαχείρισή τους και ως προς τα ρόστερ τους. Στον Ολυμπιακό πλέον τον ξέρουν άπαντες και ξέρει τους πάντες. Τον εκτιμά ο προπονητής και ο Ελ Καμπί ξέρει το τι ζητούν από αυτόν. Είναι μία τελείως άλλη κατάσταση.

Η πρόταση του Ολυμπιακού που... τρύπησε ταβάνι

Ο Ολυμπιακός έκανε μία πραγματικά αδιανόητη για ελληνικά δεδομένα πρόταση προς τον πρώτο σκόρερ του πέρυσι. Μία πρόταση που φτάνει και ίσως και να ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ. Τέτοια χρήματα για διετές συμβόλαιο δεν έπαιρνε ούτε ο Ελ Αραμπί, ένας Legend του Ολυμπιακού, με τεράστια προσφορά στην ομάδα.

Όλα αυτά δείχνουν και τη στάση των Πειραιωτών απέναντι στον παίκτη. Τη στάση τους και τη μεγάλη διάθεση να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους. Εάν στο τέλος μιλήσουν περισσότερο τα χρήματα και το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο για τον Ελ Καμπί τότε δεν θα είναι μία απόφαση που θα έχει περισσότερο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα. Όπως και να έχει η τελική απόφαση του Ελ Καμπί δεν θα αργήσει και τότε θα μπορέσουμε να κρίνουμε ακόμα πιο ουσιαστικά τη συνέχειά του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.