«Η τιμή του Μίλσον είναι 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ ή 6,5 και 40% ποσοστό μεταπώλησης»

«Η τιμή του Μίλσον είναι 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ ή 6,5 και 40% ποσοστό μεταπώλησης»

Newsroom
Ο Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι

bet365

Στο Ισραήλ υποστηρίζουν πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι διατεθειμένη να κρατήσει «σκληρή στάση» απέναντι στον Μίλσον, ο οποίος έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ.

Ο Φελίσιο Μίλσον που έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ που ανήκει, καθώς δεν εμφανίστηκε την ημέρα που συγκεντρώθηκε η αποστολή της.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες υπήρξε δημοσίευμα στο Ισραήλ πως ο μάνατζερ του Ανγκολέζου εξτρέμ προτιμά ο πελάτης του να συνεχίσει στην Ενωση, ενώ σήμερα (5/7) η ιστοσελίδα «one.co.il» υποστήριξε πως η ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματα του 25χρονου μεσοεπιθετικού είναι διατεθειμένη να κρατήσει «σκληρή» στάση απέναντί του. «Ο σύλλογος δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον Μίλσον και αν συνεχίσει έτσι ο παίκτης, το καλοκαίρι γι’ αυτόν αναμένεται να είναι μεγάλο. Σε ό,τι αφορά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είτε ο Μίλσον θα επιστρέψει και θα ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έκανε, είτε θα φέρει μια προσφορά που θα ταιριάζει με το τίμημα που θέλει η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ», ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.

Και συνέχισε. «Οι ομάδες που επικοινώνησαν με το σύλλογο για τον Μίλσον, ενημερώθηκαν ότι η τιμή του παίκτη είναι 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ ή 6,5 εκατομμύρια και το 40% μία πιθανής μελλοντικής πώλησης. Αν έρθουν τέτοιες προσφορές, ο Μίλσον θα πωληθεί. Αν όχι, τότε ο παίκτης είτε θα επωμιστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του, είτε θα επιστρέψει, αφού πρώτα ζητήσει συγγνώμη».

Την ίδια στιγμή η ομάδα του κινείται για την απόκτηση παίκτη που παίζει στη θέση του και το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως βρίσκεται κοντά στον Μουσά Τζενεπό της Σταντάρ Λιέγης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα