ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δε λύνουμε ζώνες, καλό Σαββατοκύριακο»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δε λύνουμε ζώνες, καλό Σαββατοκύριακο»

AEK

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε στα Social Media φωτογραφία του Μάριου Ηλιόπουλου με τους Ρομπέρτο Περέιρα - Αμπουμπακαρί Κοϊτά και έστειλε μήνυμα ενόψει των επόμενων μεταγραφικών «χτυπημάτων».

Η ΑΕΚ έχει πάτησε για τα καλά... γκάζι στα μεταγραφικά της! Η Ένωση μέσα σε ένα 24ωρο ανακοίνωσε την απόκτηση των Ρομπέρτο Περέιρα και Αμπουμπακαρί Κοϊτά, ενώ όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Έρικ Λαμέλα ο Αργεντινός σταρ θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε στα Social Media φωτογραφία του Μάριου Ηλιόπουλου με τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου και έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας: «Καλό Σαββατοκύριακο… Καλή διασκέδαση… Καλή έμπνευση… Δε λύνουμε ζώνες!!!».

Θυμίζουμε πως εκτός τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και τον Μαυριτανό εξτρέμ η ΑΕΚ έχει αποκτήσει τους τερματοφύλακες Αλμπέρτο Μπρινιόλι - Θωμά Στρακόσα, τον Αλεξάντερ Κάλενς (με αγορά από την Τζιρόνα) και τον Σωτήρη Τσιλούλη. Η Ένωση αναζητεί στην αγορά σέντερ φορ αντί του Πόνσε, αριστερό μπακ και δεξί μπακ, με τον Οντουμπάτζο του Άρη να είναι σε πρώτο πλάνο.

Θυμίζουμε πως εκτός από τον Έκι Πόνσε παρελθόν από τον Δικέφαλο αποτελούν οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Τομ Φαν Βέερτ και ο Σέρχιο Αραούχο, τον οποίο αποχαιρέτησε και επίσημα η ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα