Ολυμπιακός, μεταγραφές: Deal για την απόκτηση του Μπρέιθγουεϊτ όπως μετέδωσε ο Ρομάνο

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Deal για την απόκτηση του Μπρέιθγουεϊτ όπως μετέδωσε ο Ρομάνο

Ο Δανός φορ

bet365

Μεταμεσονύχτιες και άκρως ενδιαφέρουσες μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό σε ότι έχει να κάνει με τον Δανό φορ για τον οποίο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετέδωσε ότι πιάνει Λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός δεδομένα ήταν μία ομάδα που είχε καταπιαστεί μεταγραφικά με τον έμπειρο φορ, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Και οι τελευταίες ενδείξεις και πληροφορίες από τον ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο οδηγούν στο ότι έκλεισε το deal!

Ειδικότερα ο Ρομάνο μετέδωσε πώς οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τον Μπρέιθγουεϊτ! Συνέχισε αναφέροντας ότι ο διεθνής στράικερ αποδέχθηκε την κρούση που του έγινε και θα έρθει στην Ελλάδα για ιατρικά εντός της εβδομάδας (για να περάσει τα ιατρικά τεστ φυσικά). Ο άλλοτε φορ της Μπαρτσελόνα - που είχε ως τελευταία χρονικά ομάδα την Εσπανιόλ - είχε γίνει free agent αξιοποιώντας σχετική ρήτρα που είχε και του έδινε τέτοια δυνατότητα.

Ο 33χρονος Δανός διεθνής με τη φανέλα της Εσπανιόλ είχε συνολικά 45 συμμετοχές (39 στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, 2 στο Κύπελλο και 4 για τους αγώνες ανόδου για τη La Liga) σημειώνοντας 22 γκολ ενώ είχε και συνδρομή και με ασίστ. Με τη Δανία έχει υπάρξει διεθνής 69 φορές έχοντας και 10 γκολ. Με τη Μπαρτσελόνα ο έμπειρος σέντερ φορ είχε 58 συμμετοχές με 10 τέρματα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα