Ολυμπιακός, μεταγραφές: Εντός της ημέρας η άφιξη του Μπρέιθγουεϊτ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Εντός της ημέρας η άφιξη του Μπρέιθγουεϊτ

Ο Δανός φορ

bet365

Ο Δανός σέντερ φορ θα φτάσει εντός της τρέχουσας ημέρας στην Ελλάδα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την πατρίδα του.

Των Πολύδωρου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Τομαρά

Ωρα νέας άφιξης επί των μεταγραφικών για τον Ολυμπιακό. Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από τη Δανία και τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το Gazzetta θα φτάσει σήμερα Πέμπτη στην Ελλάδα για τα τυπικά με τους Πειραιώτες. Το συμβόλαιό του θα είναι διετούς διάρκειας και ενώ ο παίκτης πείστηκε με την προοπτική των Ερυθρόλευκων και το πώς τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός γενικά. Βέβαια μένει και η σχετική επιβεβαίωση από μεριάς των Πειραιωτών επί του θέματος.

Ο άλλοτε φορ της Μπαρτσελόνα - που είχε ως τελευταία χρονικά ομάδα του την Εσπανιόλ - είχε γίνει free agent αξιοποιώντας σχετική ρήτρα που είχε και του έδινε τέτοια δυνατότητα. Ο 33χρονος Δανός διεθνής με τη φανέλα της Εσπανιόλ είχε συνολικά 45 συμμετοχές (39 στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, 2 στο Κύπελλο και 4 για τους αγώνες ανόδου για τη La Liga) σημειώνοντας 22 γκολ ενώ είχε και συνδρομή στην πορεία της και με ασίστ.

Με τη Δανία έχει υπάρξει διεθνής 69 φορές έχοντας και 10 γκολ. Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο έμπειρος σέντερ φορ είχε 58 συμμετοχές με 10 τέρματα.

@Photo credits: Photo credits: twitter.com/MartinBraith

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα