Ολυμπιακός, μεταγραφές: Εκτός αποστολής από το tour των ΗΠΑ για τη Γουλβς ο Ποντένσε, τι μεταδίδουν στη Αγγλία

Ο Ποντένσε

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Γουλβς στις ΗΠΑ με τα τελευταία αγγλικά ρεπορτάζ να μιλούν για τραυματισμό αλλά και να κάνουν και εκτιμήσεις για το μέλλον του.

Συνέχεια στο θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε από την Αγγλία. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο έμπειρος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν ακολούθησε την αποστολή της Γουλβς στις ΗΠΑ λόγω ενός τραυματισμού του. Ωστόσο εκτός από αυτό σημειώνεται πώς παραμένει εξαιρετικά πιθανό ο Ποντένσε να αποχωρήσει από τη Γουλβς. Στη θέση του στην αποστολή πήγε ο Γκονσάλο Γκέδες.

Το story αυτό έρχεται σε μία χρονική συγκυρία που έχουν... φουντώσει οι πληροφορίες περί ενημέρωσης της πλευράς του Ποντένσε - προς την ομάδα όπου ανήκει - για την επιθυμία του να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Είναι σίγουρο πώς ο διεθνής winger θα συνεχίσει να πιέζει προς πάσα κατεύθυνση για γυρίσει στο Λιμάνι. Θα χρειαστεί ενδεχομένως λίγο παραπάνω χρόνος αλλά αυτό το πρέσινγκ είναι ικανό να επιφέρει αποτέλεσμα σε σχέση με το come back του στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα