Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η στάση του Ο' Νιλ για τον Ποντένσε και η επιθυμία του Πορτογάλου winger

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η στάση του Ο' Νιλ για τον Ποντένσε και η επιθυμία του Πορτογάλου winger

Ο Ποντένσε με τον Τσικίνιο

bet365

Ο 28χρονος Πορτογάλος διεθνής εκτός του ότι θεωρεί τον Ολυμπιακό το δεύτερο... σπίτι του εξακολουθεί να επιζητά την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Θα υπάρξει και τρίτη θητεία του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό; Η απάντηση θα δοθεί προσεχώς ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα. Συγκεκριμένα data.

Η Γουλβς θα επιδιώξει να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό για τον διεθνή μεσοεπιθετικό και γενικά θα φανεί όσο πιο σκληρή μπορεί σε αυτό το θέμα. Υπάρχουν δε πηγές που αναφέρουν ότι η αγγλική ομάδα ζητά ακόμα και 10 εκατ. ευρώ.

Τώρα σε σχέση με τον κόουτς Γκάρι Ο' Νιλ όταν ρωτήθηκε από την αγγλική Express & Star για το μέλλον του Superman του Ολυμπιακού δήλωσε άγνοια. Ειδικότερα τόνισε ότι δεν ξέρει ότι θα γίνει αλλά ήταν ξεκάθαρος πώς τον θέλει στην ομάδα του χρόνου, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι στο χέρι του αυτό αλλά εξαρτάται από το club και τον ίδιο τον Ποντένσε.

Έναν Ποντένσε που εκτός του ότι έχει ως 2ο... σπίτι του τον Ολυμπιακό και είναι πολύ δεμένος με την ομάδα και τον κόσμο της, θα ήθελε περισσότερο από κάθε τι άλλο να γυρίσει στο Λιμάνι. Σε έναν Ολυμπιακό όπου έχει 28 γκολ σε 115 συμμετοχές του και που εάν επιτευχθεί deal επιστροφής του θα είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που θα έχει πετύχει στον σχεδιασμό του ο Ολυμπιακός. Στη δε Γουλβς ο Ντάνιελ είχε 105 αγώνες με 16 τέρματα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα