Ολυμπιακός, προετοιμασία: Οι Ροντινέι, Τσικίνιο, Ζέλσον και Κωστούλας είχαν συμβολή σε 2 γκολ έκαστος (vids)

Ο Ροντινέι
Μόλις τέσσερις παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού είχαν συμβολή σε 2 γκολ στο περιθώριο των 4 φιλικών αγώνων προετοιμασίας των Πειραιωτών επί ολλανδικού εδάφους. 

Ο Ολυμπιακός στο σύνολο σκόραρε 6 τέρματα στα 4 φιλικά προετοιμασίας που έδωσε στην Ολλανδία και το διάσημα που ήταν εκεί. Από αυτά βρήκε δίχτυα με Μαλίν, Αλ Καντσία και Ναϊμέγκεν.

Τέσσερις ήταν οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας του Μεντιλίμπαρ που είχαν συμβολή σε 2 γκολ ο καθένας. Το έκαναν είτε σκοράροντας είτε δίνοντας πάσα, είτε συμμετέχοντας γενικά στις φάσεις αυτές.

Στη λίστα αυτή είναι και ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος είχε κλέψιμο στο ένα γκολ του Ζέλσον και ένα σουτ του που κατέληξε στα δίχτυα από παρέμβαση αντιπάλου.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς είχε 2 προσωπικά τέρματα από τη μεριά του. Ο Τσικίνιο είχε 1 γκολ και τη συνεργασία με τον Ροντινέι σε 1 ακόμα.

Και βέβαια υπάρχει και ο Κωστούλας. Είχε ασίστ στον Ζέλσον αλλά και το πρέσινγκ πάνω στον γκολκίπερ της Ναϊμέγκεν για να φτάσει η μπάλα στον Μασούρα και να σκοράρει.

Τα γκολ των φιλικών για τον Ολυμπιακό

  • Με Μαλίν: Το 1-0 με γκολάρα ο Μουζακίτης ενώ πήδηξε για τη διεκδίκηση πριν και πίεσε ο Παπακανέλλος
  • Το 2-0 ο Ζέλσον από κοντά μετά από σπάσιμο της μπάλας / πάσα του Κωστούλα
  • Με Αλ Καντσία: Το 1-0 ο Τσικίνιο με κεφαλιά μετά από μπαλιά του Ορτέγα
  • Το 2-2 με αυτογκόλ μετά από τακουνάκι του Τσικίνιο στον Ροντινέι και σουτ του Βραζιλιάνου που βρήκε σε αντίπαλο
  • Με Ναϊμέγκεν: Το 1-0 από κλέψιμο του Ροντινέι και κίνηση και σουτ του Ζέλσον
  • Το 2-0 με εξαιρετικό σκάψιμο της μπάλας του Μασούρα μετά από πίεση του Κωστούλα από στον γκολκίπερ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα