Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η νέα τριάδα των φορ και το σκεπτικό της απόκτησης του Γιάρεμτσουκ (vid)

ελλαδα

bet365

Ο Ολυμπιακός οδηγείται προς την ολοκλήρωση της τριάδας των επιθετικών του για τη νέα χρονιά έχοντας παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και καταβολές από το ισπανικό Πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό φαινόταν ότι έψαχναν έναν φορ που έχει σχετιστεί ή να είχε θητεία με την Ισπανία. Σε αυτή τη συνθήκη υπήρξε το έτοιμο deal με τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ που εν τέλει δεν ενεργοποιήθηκε για να ακολουθήσει χρονικά η συμφωνία με τη Μπριζ για τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.

Ο Γιάρεμτσουκ έχει καταβολές από το ισπανικό Πρωτάθλημα έχοντας παίξει εκεί με τη Βαλένθια, με την οποία είχε 29 αγώνες με 4 γκολ. Ο πειραϊκός σύλλογος ήθελε έναν φορ με εμπειρία και άλλα χαρακτηριστικά από αυτά του Ελ Καμπί και έτσι... κόλλησε στον υψηλόσωμο Ουκρανό στράικερ.

Με τα συγκεκριμένα δεδομένα διαμορφώνεται μία άλλου τύπου τριάδα φορ στον Ολυμπιακό. Μία τριάδα με φορ που έχουν διαφορετικά στοιχεία ο ένας με τον άλλον αλλά όλα αυτά τα στοιχεία είναι σημαντικά. Πέρυσι η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είχε τους Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς. Φέτος διαμορφώνεται μία τριάδα με Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ και τον νεαρό Κωστούλα. Ένας Γιάρεμτσουκ που πείστηκε για τα καλά για την προοπτική των Πειραιωτών μετά και την κατάκτηση του Conference League και απέρριψε κάθε άλλη κρούση που είχε.

Εδώ να σημειώσουμε και κάτι άλλο. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει πολύ σοβαρά λεφτά για τους φορ του φέτος. Το συμβόλαιο του Ελ Καμπί θα του αποφέρει σχεδόν 5.5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους ενώ η μεταγραφή του Γιάρεμτσουκ μαζί με τα μπόνους που θα δοθούν είναι πιθανό να φτάσει ακόμα και τα 5 εκατ. ευρώ. Προφανώς και στο παραπάνω πλάνο ο Αγιούμπ Ελ Καμπί θα είναι το πρώτο... βιολί. Ωστόσο ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί κάθε δυνατή βοήθεια από όλους τους διαθέσιμους σέντερ φορ του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα