ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στην λίστα του «δικεφάλου του βορρά» ο Ζουρκόφσκι (vid)

Zurkowski

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην διεκδίκηση του Σιμόν Ζουρκόφσκι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του.

Η ιταλική εφημερίδα «il Secolo XIX» ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην κούρσα για την διεκδίκηση του Σιμόν Ζουρκόφσκι της Σπετσία, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Έμπολι.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο «δικέφαλος του βορρά» ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 26χρονου Πολωνού μέσου, ο οποίος είναι τραυματίας την περίοδο αυτή, όμως φαίνεται πως το πιθανότερο σενάριο είναι εκείνος να παραμείνει στην Ιταλία και να πουληθεί στην πρώην ομάδα του, Έμπολι αντί του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ. Εκεί θα τον περιμένει ένα τριετές συμβόλαιο.

Μάλιστα για κείνον υπάρχει κι ένας «μνηστήρας» από την Τουρκία, την οποία όμως εκείνος δεν φαίνεται να προτιμάει σαν επιλογή.

Είναι πιθανό ο συγκεκριμένος παίκτης να βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ, όμως για τον «δικέφαλο του βορρά» προτεραιότητα για την ενίσχυση για την μεσαία γραμμή αποτελεί ο Ράζβαν Μάριν, στην υπόθεση του οποίου συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις δυνάμεις του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα