Ολυμπιακός: Το δίδυμο... φωτιά στους εξτρέμ με Βέλντε και Ζέλσον (vids)

Ολυμπιακός: Το δίδυμο... φωτιά στους εξτρέμ με Βέλντε και Ζέλσον (vids)

Οι Μασούρας και Βέλντε

bet365

Ο Νορβηγός ακραίος κυνηγός και ο διεθνής Πορτογάλος winger είναι - εν μέσω της προετοιμασίας του Ολυμπιακού - οι εξτρέμ που έχουν αποκτήσει προτεραιότητα για την 11άδα των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ένα διάστημα που συνεχίζει να περιμένει τα ευχάριστα νέα για τον Ντάνιελ Ποντένσε. Όμως όπως πάντα τονίζουν οι προπονητές η... ιστορία γράφεται με τους παρόντες και πάντα μετράει το ποιούς έχεις διαθέσιμους. Και στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία υπάρχουν εξτρέμ του υπάρχοντος ρόστερ που βρίσκονται στην... pole position για το αρχικό σχήμα των Ερυθρόλευκων.

Σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός έχει δεδομένα λοιπόν δύο εξτρέμ πρώτης γραμμής. Δύο πολύ καλού επιπέδου ακραίοι επιθετικοί που μπορούν να παίξουν και σε άλλες θέσεις. Ο πρώτος είναι... παλαιότερος. Ο Ζέλσον Μαρτίνς που αποκτήθηκε πέρυσι από τον Ολυμπιακό αλλά λόγω των προβλημάτων του με τραυματισμούς και άλλων ζητημάτων ετοιμότητας δεν προσέφερε όλα όσα θα ήθελε αλλά και θα μπορούσε.

Φέτος έκανε την πρώτη του και πλήρη προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και πραγματικά... έλαμψε στα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία που ήταν ο MVP της ομάδας του και σκοράροντας αλλά και δημιουργώντας φάσεις. Ο έτερος τοπ εξτρέμ είναι ο Νορβηγός Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Βέλντε που έπαιξε στα φιλικά με Τερνάνα και Ρόμα. Στα 2 φιλικά με τις Ρόμα και Τερνάνα ο διεθνής άλλοτε winger της Λεχ Πόζναν είχε γκολ, κερδισμένο πέναλτι αλλά και δοκάρι. Με τον Ζέλσον Μαρτίνς συνυπήρξαν στο γήπεδο στο φιλικό με την Τερνάνα που έληξε 4-0 υπέρ της ομάδας του Μεντιλίμπαρ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα