Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έχει πέντε χαφ που μπορούν να αγωνιστούν στη θέση Νο8

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έχει πέντε χαφ που μπορούν να αγωνιστούν στη θέση Νο8

Ο Ντάνι Γκαρθία

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού με τις προσθήκες των Μάρκο Στάμενιτς και Ντάνι Γκαρθία έχει 2 έξτρα λύσεις για τη θέση του δημιουργικού μέσου.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τελειώσει ακόμα με τις μεταγραφές του ωστόσο στον άξονα έχει ήδη κάνει δύο προσθήκες. Του νεαρού και με μεγάλη προοπτική Στάμενιτς και του πολύπειρου Γκαρθία.

Με τις 2 αυτές κινήσεις αυτομάτως ο Μεντιλίμπαρ (που γενικά θέλει ένα πολύ συγκεκριμένο ρόστερ που να μην ξεπερνά μαζί με τους γκολκίπερ τους 28 παίκτες και επειδή έχει 4 γκολκίπερ άρα έχουμε να κάνουμε με μαξ 24) έχει 2 έξτρα λύσεις για τη θέση Νο8. Ο Γκαρθία είναι πιο κλασικό οκτάρι από τον Στάμενιτς όμως και ο διεθνής Νεοζηλανδός έχει την ικανότητα να καλύψει τη θέση αυτή.

Σε αυτά τα 2 ονόματα υπάρχουν 3 ακόμα. Το ένα είναι του ποιοτικότατου Τσικίνιο, που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις στον άξονα. Πρεσάρει, κλέβει, δημιουργεί και σκοράρει. Υπάρχει όμως και ο Εσε παρότι τα χαρακτηριστικά του είναι περισσότερο ενός παίκτη στο Νο6. Ο Αργεντίνος είναι πιο κλασικός αμυντικός χαφ αλλά εάν χρειαστεί επιστρατεύεται και για εκεί. Και βέβαια υπάρχει και ο σούπερ χαρισματικός πιτσιρικάς, Χρήστος Μουζακίτης. Ο πιο ταλαντούχος - πιθανότατα μαζί με τον Παπακανέλλο - από τα παιδιά που πήρε στην α' ομάδα ο Μεντιλίμπαρ αλλά και ένα παιδί που έχει σοβαρές πιθανότητες να πάρει ευκαιρίες με τους μεγάλους και στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εάν πρέπει να πάμε πιο... αυστηρά περισσότερο οκτάρια από τους προαναφερθέντες είναι οι Τσικίνιο, Γκαρθία και Μουζακίτης. Αυτό όμως δεν σημαίνει πώς εάν χρειαστεί δεν μπορούν να δώσουν αισθητές βοήθειες και οι άλλοι χαφ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα